Elins livFöre och efterSminktips

min härliga fredag

Hej vänner! 

Först och främst, TUSEN TACK för all underbar respons på mitt senaste inlägg. Shit vad bra ni tyckte till och jag tror jag kommer kunna utvärdera riktigt bra utifrån det. Men igår hade jag en riktigt bra fredag där jag höll igång i 12 timmar. Det började att jag blev upplockad av Annica för att vi skulle till Fotografiska för ett event med VASS PR & ZOEVA. Jag har inte testat någonting från dom tidigare men som Annica och jag pratade om kändes märket som Sleek eller NYX kände jag i alla fall. Det är ett familjeföretag och man märkte hur mycket dom jobbar och krigar för att slås in i skönhetsvärlden som ett litet bolag från början. Produkterna säljs på Sephora och ligger jättebra i pris.

Jag åt faktiskt två ägg innan jag åkte hemifrån och åt endast yoghurten och drack kaffe. Jag tycker frukostevent är super-mysiga, dom är oftast 1h långa och man får träffa härliga människor innan arbetsdagen kommer igång.

Dom pratade mycket om dessa borstar, dom ska tydligen vara one of a kind. Någon som testat detta märke någon gång? Vi fick med några penslar hem som jag ska testa 🙂 Annars är Sigma och Real Techniques mina favoriter när det kommer till sminkborstar.

Just denna palett kan vara det finaste jag sett. Annica testade på hennes hand och pickade på mig och sa ”Elin, dom är sjukt krämiga” – jag måste testa denna.

En toppen morgon helt enkelt. Sedan tog vi bilen till salongen för att Annica hade en tid hos mig för att sätta upp hennes Hairtalk igen. Det var riktigt passande att vi skulle på samma event på morgonen, fick vi umgås extra länge.

Haha, jag har samma min varje gång någon tar kort på mig när jag är koncentrerad. Det är samma sak när jag tränar, jag böjer bak nacken så jag får tre dubbelhakor.

Här har vi stjärnan, nu är håret i igen och stylingen blev onfleek. Finaste Annica, bäst är hon. Hon har 40 cm, 5 paket nummer 613/18 + 25 som är colorplussade med regular+brown samt silver.

Sedan var det dags för mellis. Jag bunkrade upp med mellis-alternativ i måndags för jag tror mellanmål är nyckeln till att hålla sig stabil under hela dagen. Jag har en tendens att alltid äta frukost, vänta en halv dag med att äta lunch och sedan äter jag middag efter träningen vid 21.00. Det håller inte, jag blir så hungrig och risken att nalla på kundernas kakor är stor. Då köpte jag:

Mellis 1
– 2 Linskakor
– Mosad avokado
– Kalkon

Mellis 2: 
– 2 linskakor
– Jordnötssmör
– Antingen skivat äpple på eller en halv skivad banan på

Innan träningen äter jag en frukt, bär eller en näve nötter.

Före – Efter

Sedan hade jag kund rullandes hela dagen och jag ska visa er en lugg variant i ett annat inlägg som jag gjorde igår men först; denna makeover. Fasen vad jag kämpade med detta hår, puh. Här har vi en av nykunderna som hade en tid nu och hon har inte färgat sitt hår sedan 2010 och endast klippt då och då. Hon ville ha en förändring och bli ljusare men ändå behålla hennes egna färg samt klippa en ordentlig frisyr. Jag klippte av 15 cm och formade om hela håret. Jag la in mörkblondare plus målade ljusare delar i hela håret. När jag volymfönade håret blev jag helt svettig, haha hon hade så mycket hår. Kunde inte avslutat veckan på salongen på ett bättre sätt.

När jag kom hem vid 20.00 hade A lagat tacos, köpt rosor och Nutella. Andra säsongen av La Casa De Papel kom ut igår på Netflix och vi kollade på halva till 01.00 inatt. Ikväll kommer några vänner hit på middag och jag tror vi ska göra egen pizza, dricka rödvin och bara mysa. Ha en underbar lördag nu vänner. PUSS

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"