Elins liv

IM BACK – naglar, pressdag & salong

Men godkväll hörrnii! 

Jag är tillbaka, lite seg-startad, något trött, svårt att få i mig mat men annars är humöret på topp. Morgonen började med att jag var och fixade naglarna som jag nämnde i morse. Att sitta ner i 1,5 h direkt på morgonen var kanske inte mitt piggaste val just idag men ack så skönt det var i efterhand att börja dagen så. Efter det så kilade jag ner mot VASS PR som hade sin pressdag idag. Jag började se solen glimta igenom husen på Östermalm och gatorna var rätt tomma för att vara på morgonen, gud vad jag älskar Stockholm.

Temat uppe hos VASS PR var ”Beauty in Bloom” och det temat hade dom verkligen anammat. Jag är egentligen inte stort fan av blommor, kan vara för att dom aldrig lever nära mig. Men när människor som kan blommor dekorerar på detta vis blir man bara glad. Den lilla blåa flaskan som ni ser bland blommorna är Moroccanoil’s nyhet. Jag fick med den hem när jag var på Steam Hotel tillsammans med dom så jag har redan hunnit testa den.

  • Det är ett serum som räddar dina kluvna hårtoppar. Den ger näring, mjukgör och håret känns fräscht helt enkelt. Du kan applicera den i både torrt och vått hår, jag föredrar i vått. Det är verkligen en produkt som alla bör ha hemma för den gör bara gott. Ett hett tips, den blir din för 349 kr (HÄR-klick).

Jag fick hänga med dessa underbara tjejer. Ellinor, som ska ha barn i höst – så glad för hennes skull. Sedan stjärnan, gudinnan och fasansfullt snygga Ida-Sofia som är head of VASS PR. Varje gång vi träffas går vi igång och babblar för fullt och ger varandra så mycket energi. Oftast när jag går på event så gör jag det emellan kunder eller liknande vilket resulterar till att jag aldrig hinner stanna och verkligen chilla. Men vi pratade om allt ifrån barn, bröllop och skönhet ❤️

Spanade in dom bästa flytande highlight dropparna som finns från CoverFx. Just denna var glitter, men jag har den i färgen Sunlight (klick) och att dutta in den i ansiktet med en svamp lyser upp hela min morgon. Den må vara dyr men du behöver verkligen bara en droppe för hela face:et, värt allt.

Fullt ös med folk i vanlig ordning!

Sedan mina vänner, smsade min vän Cornelia som jobbar på Presskontakterna Stockholm ”KOMMER DU IDAG ELLER?” – haha. Jag kutade till dom och möts av en italiensk buffé???????? Hej, hej och hej. Jag som inte fått i mig många smulor denna vecka fick panik, jag kan inte ens dricka kaffe. Jag åt en halv banan med filmjölk till frukost liksom. HAGA Bottega bakade pizzor live och hela showrummet fylldes med doft av tryffelpizza. Jag fick runt länge och försökte bli sugen…

Det tog inte lång tid innan jag smakade, shit vad gott det var – lätt värt.

Sedan en sak som jag inte riktigt kommit fram ordentligt är dess textursprayer från Joico. På senare tid har jag verkligen fått upp ögonen för just detta märke igen. Jag märker oftast det när jag samlar på mig flera produkter från samma märke och verkligen inte vill använda upp dom för att dom är så bra. Här har vi två textursprayer, ej torrschampo utan endast styling. En för tunt/fint hår (t.v) och en saltvattenspray för grövre hår (t.h)  Den ger håret en underbar lätt finish och jag älskar luftiga hår som ”sväller” utan att kännas tunga – förstår ni hur jag menar? Den kostar just nu 254 kr (innan 299 kr) och vill du ha ett fylligt hår, köp den (här-klick).

Här har vi min fina tjej Elin som är en stjärna på Presskontakterna. Vi stod och kollade på vårens nyheter River Island i och med att jag ska till Milano nästa vecka så vill jag strosa runt i våriga kläder, fann så mycket fint. Jag var salongsklädd, svart från topp till två – fungerade det också. Sedan hade jag en halvdag på salongen med mina underbara kunder. När jag var klar vid 19.00 lyste fortfarande solen och det kändes som jag ”smet” från salongen tidigt. Nu kommer våren, som jag längtat. Nu ska jag mysa ner mig med min karl, kolla på ett avsnitt av Advokaten på Viaplay och sedan sova. Ha en härlig kväll vänner, puss.

Kommentarer

  1. Ebba

    Hej Elin,
    Du är såå fin och jag älskar din blogg. Jag skulle vilja önska ett inlägg såååå mycket.

    Jag har själv haft hairtalk och älskar håret. Meb upplever att festerna syns hela tiden, speciellt när det blåser. Dessutom så typ släpper mina plusfästen från mina vanliga (har blandat två färgen varpå en har plusfästen och en inte). De glider liksom ner och så sitter tejpen kvar på håret. Jag använder bara hairtalks egna produkter och någon enstaka gång har jag använt Maria Nila.
    Kan inte du skriva ett inlägg om hairtalk, jag vill verkligen sätta tillbaka håret (har tagit ut och sparat mitt nu då jag blev så irriterad på att det syntes så mycket) jag har såklart informerat min frisör osv men vet inte om mitt tunna skandinaviska hår inte funkar med metoden?

    Hade verkligen så uppskattat det. Har bara sett så fina resultat överallt men inte upplevt det alls själv! Och det är så tråkigt för det är ju ändå mycket pengar.

    Kram på dig!!

  2. Maria

    Serumet verkar ju jättebra. Tack för din blogg som är så bra och du är en jättefin kvinna. Ha en mysig helg. Kram.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"