Produkttips

MOROCCANOIL xX SWAROVSKI

Hej finaste ni! 

Men hej, vi måste prata om att Moroccanoil firar tioårsjubileum och för att fira det har den ikoniska oljan återskapats och är nu uppklädd med exklusiva Swarovski-kristaller. Jag älskar när stora bolag samarbetar på detta sätt och att komma på tanken att pimpa upp en hårolja med Swarovski-kristaller kunde inte bli en bättre collab tycker jag. Det som är häftigt är att varje flaska är dekorerad för hand med ca tusen blå kristaller och den är så sjukt lyxig. Jag vill ha den som dekoration i bokhyllan, haha.

Moroccanoils grundare, Carmen Tal vill hedra deras bästsäljande produkt på detta vis och hatten av för henne.

Ser ni hur fin den är? I verkligheten glimmrar den som aldrig förr. Det står i pressmaterialet att den ska säljas på Lyko.se, Eleven.se samt på professionella frisörsalonger. Jag fann den inte någonstans men jag fick budet igår så den har nog inte kommit ut än. Jag hojtar till när för det är en ”limited edition” och ALLA måste ha denna hemma. Det är samma innehåll dom den vanliga oljan (här-klick) men man vill ju ha denna glimrande nyhet.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"