Elins liv

libanesisk buffé & lip twister

Men hallå där! 

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Igår tog vi en underbar sovmorgon, åt en god frukost och efter det åkte vi till Jysk för att kolla in nya balkongmöbler. Balkongen har varit vår sista prioritet men nu tog vi tag i det. Vi hittade en soffa med två stolar som vi ska köra på, sedan vill jag piffa upp med belysning och andra mysiga detaljer. Möblerna kommer nästa vecka, återkommer om det. Men efter det åkte vi och handlade och jag var tvungen att köpa nya bordstabletter för jag hade bara fyra av mina gamla.

Titta här, jag fann dessa  för 79 kr styck (KLICK), hur fina?

Sedan fann jag även dom finaste ljusstakarna. Jag blev verkligen så nöjd med dom, jag shoppar bäst när jag egentligen ska ha något annat. Den höga kostar 149 kr och finns HÄR (klick) och den låga ligger på 129 kr HÄR (klick).

Det var nämligen dags för middag med några vänner. Jag älskar att vi bor så öppet, stort bord och man kan sitta vid matbordet, vissa kan röja och dansa i vardagsrummet och alla kan se varandra oavsett. Jag blev så nöjd med min eyeliner igår, jag vet inte om jag har visat er vad jag använder men om ni letar efter en grym eyeliner som inte torkar ut, som ger den sjukaste svartaste färgen så får ni den för 119 kr (HÄR-klick). För ögonskugga har jag använt denna palett (klick) *nu i lager igen och blusen är från Zara.

Jag tog fram ett par gamla ”skinn” inspirerande byxor från Valerie. Dock är dessa förstora så jag måste hitta ett par nya, OM ni har några tips på ”skinn” inspirerade byxor i bra kvalité, dom ska gärna vara höga och lite kortare i benen – SÄG TILL ❤️ Mina innetofflor är från Shepherd (här-klick).

Sen kom det här brutalt underbara gänget!

Jag ringde till Beirut Café och beställde mat för varken jag eller A hade lust att laga mat. Jag älskar libanesisk mat och äter det till lunch minst en gång i veckan. Det blev väldigt mycket mat och allt var så uppskattat, MUMS!

Detta är min sista bild från kvällen, haha. Fasen vad grisigt det blev, vi spelade ”Lip Twister”, skrattade så mycket så allt vek sig. Vi härjade totalt på ”dansgolvet” och efter 03.00 tror jag alla åkte hem. Jag älskar hemmafester över allt annat. Tack alla underbara vänner för igår, det var så roligt. Jag höll mig rätt lugn på alkohol för jag har en hel del jobb framför mig idag så måste vara på alerten. Men hoppas ni hade en underbar helg och att ni är redo för blogg-flytt denna vecka ❤️

Kommentarer

  1. Ninia

    Hej Elin

    Jag hoppas du kan hjälpa mig, jag har små utslag i hårbottenn, känns som finnar, usch hemskt, men dem är mest på bakhuvudet och testat byta schampoo testat massa diy
    Vad ska jag göra?
    Hoppas du kan ge mig några tips!
    Haft det så nu i flera månader

  2. Maria

    Hej. När du har tid kanske du vill tipsa om bra inredningsaffärer. Ha en jättefin valborg och sedan hoppas vi på en solig maj månad. Kram.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"