Före och efter

”Ursäkta, kan vi få ett avskilt bord – vi ligger i skilsmässa”

Hej underbara ni!

Tusen tack för alla dm, sms och kommentarer om nya bloggen. Jag är glad verkligen, dels att ni tycker om designen och för att ni också tycker det är roligt med förändring. Ni kanske undrar om rubriken? haha… Men min morgon började med att jag gick upp tidigt, satt och jobbade admin med nya bloggen och annat. Sedan hade jag och Felicia bokat bort på Spanjorskan för vi har inte träffats på EVIGHETER, då menar jag verkligen evigheter. Det är rätt häftigt ändå, oavsett hur lång tid det går mellan man ses eller rings så är vänskapen densamma.

Jag hade bokat bord och det var FULLT med folk inne på restaurangen. Vi stod och funderade om vi kunde sitta ute, är det för kallt eller inte? Men jag frågade i alla fall om vi kunde få ett mer avskilt bord?! Vi hade så mycket att prata om och det är verkligen tajt mellan borden så vi kände att vi ville försöka sitta lite mer avskilt. När vi då står där och trängs, så säger jag något i stil med ”avskilt bord tack” och då sa båda ”skilsmässa” av någon konstig anledning – haha. Så meningen blev till slut ”Ursäkta, kan vi få ett avsikt bord – vi ligger i skilsmässa”. Vi garvade så mycket och som tur nog hörde ingen att vi sa det.

Vi krigade oss ut i 11 grader i hopp om att solen skulle glimta på oss. Båda åt en tortilla med oliv-sallad, den var riktigt god. Många frågade mig på DM vart min kappa är ifrån och den är från Samsøe & Samsøe. Dock finns inte denna färg kvar, tydligen var det i en begränsad upplaga. MEN jag såg att det finns samma modell fast i MARINBLÅTT, dreglade när jag såg den – ni kan kika in den HÄR (klick).

Den här stjärnan var på glatt humör som vanligt. Shit vad jag hade saknat henne, min fina Fellie ❤

Efter lunchen kilade jag in på salongen för att ha kunder. Här har vi min oförskämt snygga kund Therese. Hon kommer endast och klipper håret hos mig, detta är alltså hennes egna hårfärg – galet va?! Hon har det mest fantastiska hår jag vet, ett hår som är väldigt roligt att klippa, styla och forma. Jag volymfönade hela håret med rundborstar (tips) och lockade till vissa delar med en 32mm locktång (tips).

Dröm hårfärg, drömhår och jag är otroligt avundsjuk – erkänner!

Jag har kund i färg just nu och ska snart gå och skölja. Ikväll kommer min äskade bästis hem till oss för tacos och uppdatering om livet. Hoppas ni får en underbar fredagskväll vänner. PUSS

Kommentarer

 1. Kajsa

  Hahaha kan bli sååå tokigt och gott skratt när man tänker en sak och ut ur munnen kommer något annat! 😂😂😂😂 Åh vilket fantastiskt svall!👌

 2. Evelina

  Hej Elin! Jag tänkte höra med dig om det funkar att använda redkens extreme serie när man har hairtalk i? Kram

  1. Elin Johansson

   Hej Evelina!
   Ja, absolut det kan du. Men vill också påminna att garantin gäller inte om du använder andra produkter än Hairtalks egna. Men är du medveten om det så kan du absolut köra Extreme-serien. Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"