Business

VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!!!

 

HEJ UNDERBARA NI! 

Först och främst, välkomna till min nya blogg. Under dessa två dagar har utvecklarna jobbat stenhårt för att få till bloggen och få allt att fungera. Dom har varit grymma och inatt fick jag sista mailet om att allt är klart. Det är några småsaker som kommer ändras och läggas till, så ha överseende om det är något som inte riktigt fungerar såhär i början. Ni var så grymma när ni hjälpte mig innan att berätta vad ni tycker bäst om i bloggen och jag har noterat det och kommer lyssna på er.

Majoriteten ville ha mest hår, vilket är en självklarhet i och med att det var där allt började. Jag har även scannat av resten av mina sociala medier och kommit fram till att mode, kläder mm verkar vara intressant. Nu är inte jag någon som helst mode-fantast men det kanske är därför ni tycker om det. Jag har på mig ”vanliga” kläder och kläder som folk kan bära.

Egentligen kommer allt bli som vanligt, jag kommer inte förändra jättemycket i innehållet utan mer sträva för att utvecklas och ha roligt. Designen ser annorlunda ut och det kommer bli enklare för er att klicka på det som ni tycker om. Jag har delat upp i olika boxar och försökt att få in alla inlägg som jag skrivit förr i respektive box för enkelheten skull. Från och med nu kommer jag vara noga med att kategorisera upp alla inlägg så ni får välja själv vad ni tycker bäst om. Alla inlägg blandas som vanligt om ni INTE klickar in er på någon av kategorierna. Men ibland kanske man bara vill läsa hår-inlägg eller få sminktips på ”Beauty” och då är det enklare att hitta.

Sök-funktionen är en viktig knapp att hålla koll på. Är det någonting ni undrar eller vill ha tips om så kan ni alltid söka er till det. Jag har bloggat om hår/skönhet i flera, flera år och skrivit om det mesta inom det.

Men då kör vi då vänner, ska bli så roligt. Som ni märker har vi bytt namn helt på bloggen så det ska sammanlänka till Instagram. Från och med nu är det STYLEELIN.COM som gäller, lägg in det som ett bokmärke på telefonen/datorn så blir allt mycket enklare. Om det är någonting ni undrar över så kommentera så löser jag det. VÄLKOMNA VÄNNER!!!

Kommentarer

  1. Linda

    Snygg design på din nya blogg. Men du har glömt ett n i efternamnet på din bloggbild, det står Johasson nu.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"