Okategoriserade

Smycken som lyfter din outfit

I samarbete med Efva Attling

ÖRHÄNGE (här-klick) – HALSBAND (här-klick)

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag mår hur bra som helst och tänkte passa på att tipsa om att lyfta din outfit med hjälp av smycken. När jag var i Italien bar jag en lång svart klänning och jag kände att det var någonting som fattades. Jag tycker om att klä mig enkelt, stilrent och låta andra detaljer lyfta helheten. Mitt hår brukar vara min utsmyckning men sedan jag fick min förlovningsring på fingret har jag mer och mer blivit kär i smycken. Nu när vintern ligger bakom oss och vi kan klä oss i tunnare kläder vill jag verkligen lyfta vårens detaljer som verkligen förgyller vardagen.

Jag har fått äran att bära smycken från Efva Attling, ett märke som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Hon gör stilrena, vackra och användbara smycken för alla tillfällen. Här har vi en härlig 60-tals vibe med ett pärlörhänge som hänger nedåt samt ett passande halsband till. Min look hade känts lite trist om jag inte hade piffat till den med vackra smycken. Jag tycker om när smycken tillför mer än bara till fest, för att vi spenderar mer tid i vardagen och varför ska vi inte glänsa mest då?!

 Det jag tycker om när man har långt hår och bär halsband är att halsbandet kommer i centrum av helheten. När jag drar håret bakom öronen så kommer örhänget fram och när jag rör mig glimtar smyckena till.

Nu glänser vi in våren vänner, ni kan gärna kika in vårens vackraste silversmycken (här-klick) som kommer lyfta vilket tillfälle som helst i vår. Om ni använder koden ELIN20EAS så får ni 20% rabatt på alla silversmycken till och med 20/5. Koden gäller både online och i konceptbutikerna, bara säga koden i kassan. Glöm inte att kika in dessa pärlor!!!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"