VLOGGAR

VLOGG: ÄNTLIGEN, ELLER?

Men god kväller vänner!

Nu har det slagit slint tänker ni säkert?! Well, jag har feeling just nu. Precis som en IG-följare skrev så fick mina kanelbullar feeling, om ni kikar på videon så fattar ni. Men jag är mer taggad än någonsin och jag har verkligen saknat att vlogga, därför så fick lördagen följa med i en video. Jag hade planerat att få den klar till imorgon men det gick snabbare än jag trodde så här har ni en video att mysa med till söndags-godiset. Ni kommer se i videon produkter, jag tänkte lista upp dom här under direkt. Har jag glömt något så hojta till ❤

LEAVE-IN SPRAY (HÄR)

OLJA (HÄR)

VÄRMESKYDD SPRAY (HÄR)

HÅRSPRAY (HÄR)

TEXTURSPRAY (HÄR)

VÄRMEBORSTE för luggen (HÄR)

FOUNDATION (HÄR)

LOCKTÅNG (HÄR)

MASCARA (HÄR)

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"