FrisyrerWedding & Love

tips på vackra bröllopsfrisyrer

Alla bilder är hittade från Pinterest 

Hej vänner!

Jag satt och kollade på olika frisyrer för bröllop i och med att säsongen rullar snart igång. Slarviga uppsättningar är fortfarande på tapeten och det är en frisyr som passar både som brud, gäst eller brudtärna. Oftast så blandar man in lösa flätor, smycken eller blommor för att få frisyren att se mer festlig ut. Att små hårdelar sticker fram är ett måste och oftast måste man addera lite löshår för att frisyren ska hålla och se fylligare ut.

Jag är så kluven när det kommer till håret. Jag vill ha utsläppt med någon typ av uppsättning fram, just för att det är jag. Jag har testat att ha en slarvig uppsättning, det är jättefint men jag känner mig utklädd på något vis.

När jag såg bilden till vänster, en slarvig ponytail blev jag stum. Nu är modellen (bruden) bländande vacker och allt i den där bilden är ON POINT men tillsammans med dom mörka läpparna, hennes hårfärg och klänningen blir allt så extremt vackert. Om ni kollar på tjejen i mitten så händer det mycket rörelse i klänningen och har kopplat ihop helheten med ett litet smycke i ett fylligt, vågigt hår – riktigt vackert. Bilden till höger är något av det som tilltalar mig mest. Lösa vågor, ett litet hårsmycket och allt ser så romantiskt ut.

Mitt problem, eller dom flestas problem är att dom där lösa vågorna ska hålla. Nu är det tur att jag har löshår för om man INTE har löshår är jag rätt för att varken lockar eller vågor kommer att hålla. Jag fick tipset att ha en hög ponytail på festen, men vem älskar inte att slänga med håret när man dansar – så jag måste ta en funderare över det.

Här fann jag några riktigt vackra halvuppsättningar. Vissa är dekorerade med pärlor eller blommor, jag blev helt kär.

Jag tror jag har visat den vänstra bruden tidigare men jag ÄLSKAR håret på henne, slöjan och dom små slingorna mot ansiktet. Mittenbilden känns jag och den högra bilden är den snyggaste bröllops-lob:en jag skådat.

Kommentarer

  1. Louise

    Jag gifte mig i somras. Jag har långt och extremt tjockt hår. Jag ville ha utsläppt men valde istället att tänka logiskt. Hur jävla vsrlt är det inte att dansa med håret utsläppt? Natten blev svettig och jag var supernöjd över att ha valt en slarvig uppsättning. Något att tänka på 🙂 kul att dubhar ditt bröllop framför dig. Mitt var magiskt. Skulle aldrig vilja göra om det. För det skulle aldrig kunna bli SÅ bra igen. Njut <3

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Åh, jaa du har så rätt 🙂
      Jag tänker att håret kommer åka upp ändå, men tack för din kommentar ❤️

  2. Emma

    Bilden längst till höger på uppsättningarna me blommor var otroligt fin. Du hade dock passat alla dom 😍

  3. Erika82

    Jag tycker att man ska vara vacker och stilig vid själva vigseln. Ansiktet och klänningen ska vara i fokus, inte massa hår. Däremot efter vigseln kan man släppa ut håret och vara en hot Babe!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"