Före och efterFrisyrerHårfärg

att bli ljusare till sommaren

Hej underbara ni! 

Hur mår ni i det underbara vädret? Jag står på salongen och våndas, fyfasen vad varmt det är här. Men denna vecka är lite knepig i och med röda dagar och jag har strukit mig från salongsjobb onsdag och torsdag. Men som ni kanske märkt så har jag tagit emot fler än 10 nykunder, dels för att jag ska jobba hela sommaren (i och med bröllop i september) och för att det kom in så mycket mail så det kändes fjuttigt att bara välja ut 10 st. Här har vi i alla fall en stjärna som kom in med helt ofärgat hår, drömmen ju. Sen hade hon den där perfekta mörka grunden i sig själv, jag tänkte: BALAYAGE rakt igenom.

Jag använde mig utav hennes egna bottenfärg i vanlig ordning, blandade tunna och bredare partier och nyanserade in en sval/beige blond ton. När jag stod och färgade hennes hår kändes det verkligen som att sommaren är på väg. Hennes frisyr var ”barn-klippt” som jag brukar kalla det, alla längder går till en och samma punkt. Den hade ingen form eller passade hennes ansikte för fem öre

Jag klippte bort hörnen vid axlarna, formade om, hon fick ett smått lutat framparti och en uppklippning som gör att stylingen blir ”stripig”.

Jag använde mig utav en smalare locktång, lät toppen vara utanför och valde olika storlekar på slingorna jag lockade. Såg nu att Bangerhead har rea på två av dom produkterna jag använder mig mest utav – PUFF (klick) & WAXSPRAY (klick).

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"