Beautyhudvård

tredje behandligen av Hollywood Peel (Carbon laser)

I samarbete med Aleris Plastikkirurgi Sabbatsberg

Hej mina fina vänner! 

Hur mår ni idag? VET NI, våra balkongmöbler kommer ikväll. Jag hoppas vi hinner få upp dom innan det blir mörkt så jag kan visa er för jag HOPPAS verkligen att dom passar. Men igår var jag på min tredje och sista behandling av ”Hollywood Peel” eller Carbon (laser) som man också kan kalla det. Om ni har missat vad det är för något så kan ni läsa mitt tidigare inlägg om det HÄR (klick). Jag gör behandlingarna hos Aleris Plastikkirurgi Sabbatsberg hos hudterapeuten Ulrika och det är många som har noterat mitt glow i huden och det är tack vara henne och lasern. Jag har testat Dermapen tidigare men jag kände att jag har för lite problem med min hy för att riva upp hela ansiktet med nålar. Jag ska förmodligen göra en Dermapen ändå nästa gång för att få bort vissa inkapslade porer som inte ville ge med sig efter lasern, men annars har jag märkt betydligt större skillnad med laser än med Dermapen.

Bredvid Ulrika finner ni också Madde som gör min botox, kindben och käkar. Jag har glömt att berätta för er vad jag gjorde senast som har förändrat mitt liv. Jag har försökt att inte skriva så mycket om just injektioner mer än att jag gör dom i och med att det fortfarande verkar vara ett känsligt ämne. Men jag märker också att ni frågar mycket om det, ni skickar DM och mail för att ni är nyfikna. För mig är detta ingen big deal just för att jag ser inte besväret i att andra ska tycka till vad jag gör med min kropp, precis som med allt annat – vem tar sig rätten att tycka till om jag vill använda botox?! Jag tycker det är lite gammalt att predika om vad vi gör med oss själva så jag lägger ingen tid på det.

Den nya behandlingen jag gjorde hos Madde var ”Slim jawline injection” där man lägger botox i käkmusklerna för att smalna av käklinjen. Jag har ett fyrkantigt ansikte och ville testa för att se om det blev någon skillnad. Många gör den behandlingen om man bland annat har kronisk migrän, tandgnissling eller överspända käkar. När jag mötte upp Madde igår så sa hon, ”Vilken skillnad” och det är det. Jag har fått en mer definierad käklinje och det bästa av allt är att jag känner mig väldigt avslappnad i hela ansiktet.

Jag tuggar väldigt mycket tuggummi och tandläkaren har sagt att jag måste sluta tugga så mycket som jag gör. Det har resulterat till att mina käkmuskler har blivit för stora och tuggar jag ser man muskeln och ansiktet ser ännu mer fyrkantigt ut. För att få tillbaka min ansiktsform och för att bli mer avslappnad i ansiktet valde jag denna behandling. Ni kan söka på Youtube så ser ni vad jag menar.

Här är innan behandlingen, min hy blir bara bättre efter varje gång jag är hos Ulrika.

Här lägger hon på Carbon-krämen som går djupt ner i huden, ta bort orenheter så jag får en fräsch hy med massor med lyster. Mitt största problem är att jag får orenheter och torr hy det vilket gör att jag får dessa inkapslade porer.

Här ser ni stegen, man får ha snygga glasögon och en operationsmössa – så festligt!

Jag tänker att huden är en färskvara och jag försöker underhålla den så mycket som det går för att den ska hålla länge. Jag vill inte att huden ska förfalla eller att jag ska vänta på att någonting ska hända, därför väljer jag att underhålla den tursamma huden jag nu har. Man vet aldrig, om 2-3 år kanske den inte är lika bra. I och med att jag började med Botox för flera år sedan har det resulterat till att jag inte fått några rynkor som blir en reva i huden. Är det något jag INTE vill är att ”fylla” en rynka, då ser man bara plufsig ut – så därför ser jag till att inte kunna röra muskeln som skapar rynkan.

 

Kommentarer

 1. Lollo

  alltså äskar att läsa om sånt:) det är en del utav det så varför ska du gömma den???
  alltså seriöst dem flesta idag gör något slags skönhetsbehandling!

  Så du rekommenderar Madde över alla andra namn hör på bloggar i sthlm?

  1. Elin Johansson

   Haha jag med, jag älskar att kolla på videos där folk piffar med sig själva eller tipsar om vissa saker. Jaa eller hur, det är inget nytt direkt 🙂 Ja, jag har gått till Madde i flera år – hon är världsklass. KRAM

 2. Sarah

  Intressant att höra om dina behandlingar, mer sådant! 😀 Som 27 åring har jag tyvärr börjat märka att dessa små rynkor börjat smygas sig på ordentligt i pannan och funderar på att förekomma problemet , så som du beskriver i inlägget genom att förebygga uppkomsten av djupare/fler rynkor.
  Trist att det ska tyckas så mycket om allas kroppar idag. Man gör som man själv vill och det borde väl en då vara en självklarhet!
  Kram och tack för en härlig blogg 😀

 3. Amanda

  Jag har länge velat testa botox i käkarna men inte vågat lita på någon då jag har dåliga erfarenheter från senast jag gjorde fillers (min första gång) haha. Men jag litar på ditt omdöme så har bokat tid hos Madeleine nästa vecka nu 😍 Så peppad!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"