BröllopetWedding & Love

FÖDELSEDAG

Hej mina underbara vänner! 

Åh, vilken dag jag hade igår – det var nämligen A’s födelsedag. Förra året hade vi precis börjat träffas och jag fick panik över vad jag skulle ge honom i present. Han fyller år först av oss och det är alltid sjukt jobbigt i och med att vi inte kände varandra så bra och vad köper man till en person som har ALLT?! Jag höll på fram och tillbaka med att komma på något och tills slut bokade jag en svit på Grand Hotel, förberedde champagne och allt därtill. Jag planterade allt i minsta detalj, såg till att vi hade hundvakt, lurade honom totalt och skickade bara att han skulle komma hem till mig en viss tid. Då hade jag min bästa vän hemma hos mig som skulle vara med hundarna över natten, jag hade bokat en taxi som skulle släppa oss i Kungsträdgården för att han inte skulle fatta vart vi ska vara. Jag kommer aldrig glömma när jag möter honom vid porten, jag tar Ester och säger åt honom att stå kvar. Sätter honom i en taxi och han har panik, haha.

Tanken för mig var att visa att jag verkligen vill vara med honom, att vår tid är den viktigaste presenten och att han ska känna sig speciell. När vi gick mot Grand Hotel så sa jag: ”Tänkte att du skulle få vakna upp med en godare frukost än hemma” – då skrek han ut ”SKA VI BO PÅ GRAND HOTEL?”. Vi hade ett underbart dygn och jag kommer aldrig glömma den natten.

Men iår, ett år senare har det hänt en hel del i våra liv. Vi har förlovat oss, köpt lägenhet och renoverat, vi har givit varandra alla tänkbara presenter man kan ge, vi reser titt som tätt och vi ska gifta oss om 4 månader. Vi bestämde att hålla våra födelsedagar chill, jag fick en lyxresa till Budapest i födelsedagspresent förra året liksom.

Dagen började med att jag gick upp jättetidigt för att gå till bageriet och till affären för att köpa frukt. Jag pysslade i köket och förberedde allt, sedan väckte jag honom och vi åt en mysig, långfrukost tillsammans. Han åkte och jobbade och jag jobbade hemifrån hela dagen. Jag sa åt honom att möta mig i Skanstull kl 14.30.

Jag hade bokat en eftermiddag på SPA, med varsin helkroppsmassage och vädret var helt fantastiskt så efteråt låg vi på solsängarna och njöt av det härliga vädret. Eftersom det var mitt på dagen en måndag så var vi nästan ensamma, så mysigt.

Vi tog ett alkoholfritt bubbel och hade en otroligt mysig eftermiddag.

Vi bor i Stockholm och det finns så många olika spa-anläggningar, varför gör man detta inte oftare?

Vi åkte hem, tog hundarna på en lång-prommendad. Dom älskar att bada, det är nästan omöjligt att få dom att gå därifrån. Jag gick och hämtade prinsesstårtan, handlade mat för vi skulle få besök av A’s vänner. Min lillasyster och bebis Molly från Gävle ramlade in senare på kvällen också. Dagen igår var verkligen mysig, härlig och alldeles perfekt – A var nöjd och att vi fick en hel dag tillsammans var lika stor present för mig.

 

Kommentarer

  1. Kristin

    Vad mysigt ni har tillsammans, ni är så gulliga och verkar ha en bra inställning till livet. 🙂 Det behöver inte alltid vara ”storslaget”, mysfrukost och en dag på spa en sådan härlig dag låter ljuvligt.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"