Frisyrer

piffa upp vardagen med en scarf till håret

Hej vänner! 

Jag har helt gått igång på scarfs till håret, jag har suttit på Pinterest och manglat sida efter sida på just scarfs. Den började bli populär redan förra året men nu under våran 2018 tycker jag ser fler och fler som piffar upp frisyren med en scarf. Jag tycker om enkla lösningar och vi exponerar torr-schampo mer än någonsin och jag tror att en scarf kan vara lösningen på fett hår.

Dom flesta knyter scarfen i en hög/låg tofs eller använder scarfen som ett diadem. Fantasin sätter gränserna och jag tänkte tipsa om några fina varianter som ni kan klicka hem och ge en hel del inspiration.

Det är jätteenkelt att fästa den, om man är rädd att den glider kan man säkra upp med några hårspännen. Om ni kikar in bilden längst ner till höger ser ni en bred scarf som får bort allt hår från ansiktet men hela håret ligger fint på ryggen – bästa sommarfrisyren.

1. KLICK2.KLICK3.KLICK4.KLICK

Jag kikade på dessa scarfar och älskar speciellt nummer 2 och 3, PERFEKT för sommaren. Om man inte vill ha den i håret så kan du knyta den på väskhandtaget, så snyggt!

Jag fann några riktigt fina guldklimpar, dom är bara fina att kolla på tycker jag. Men jag är hel inne på detta nu, ska testa själva och fota så får ni se. Men som sagt, det enklaste är att knyta i en hästsvans eller runt en knut på huvudet. Använder du den som diadem kan du knyta hårt i nacken, fästa med några spännen så har du det.

Kommentarer

  1. Liv

    Har köpt två olika scarfs och försökt sätta upp det snyggt sååå många gånger. Hur jag än viker scarfsen/binder den så blir det inte snyggt. Kan du inte lägga upp en steg för steg tutorial?❤️

  2. Elina

    Åh, jag har också varit inne på scarves på sistone! Eller tja, sedan förra året när jag tänker på det, hehe. Tack för de fina fotona. 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"