Elins liv

MIN HELG

Hej fina ni! 

Hur mår ni? Jag har haft en intensiv helg med mycket folk, kärlek och mat. Eftersom A fyllde år i måndags och vi har familjer från andra städer så skulle alla komma upp nu i helgen för att fira A. Jag åkte in till salongen vid lunch igår och skulle ta hand om min bästa väns hår efter tre månader i solen. Här ovan ser ni hur hon såg ut innan. Om man tänker på omständigheterna så tycker jag inte hennes hår var så illa. Vi bestämde att slinga upp baby-lights i hela håret, dämpa hennes super-sol-blekta hår och försöka få den blonda tonen att bli mer klar och vitare.

Jag klippte igenom hela håret, stylade med en 32mm locktång (tips) och avslutade med waxspray (tips).

Efter det rullade vi hemåt för att det var kalas på schemat. Familj och vänner kom för korv, öl och prinsesstårta. Vi var över 12 personer och där märkte vi hur stor lägenheten är, några satt ute, vid köksbordet och alla kunde mingla runt utan att det blev trångt.

Älskade vän styrde upp grillen, allt blir ordning och reda när kvinnorna tar över.

Ester fick vara helt ensam vovve denna helg men hon klagade nog inte, hon fick trippelt så mycket uppmärksamhet. Här har vi A’s morfar, A’s vackra mamma och syster Engla. Vet inte om Engla var mer sugen på brödet än Ester, haha.

Bästa med helgen:

Att träffa alla underbara människor på en och samma gång. Även fast alla bor i olika städer så försöker vi ses så ofta man kan ändå. Vi planerar att ta en road-trip i sommar ner till Malmö som vi gjorde förra sommaren. Vädret har varit på topp, mina föräldrar kom hit från Gävle över dagen idag alla fick äntligen samlas. Både jag och A är riktigt nöjda med helgen.

Sämsta med helgen:

Att jag inte hunnit mer NÅGONTING av min måste-lista. Som jag skrev i veckan också, all min tid går åt att vara på salongen och fokusera på körkortet. Jag har flera samarbeten jag måste förbereda, en mailbox som jag inte tagit tag i på flera dagar och min normala blogg-tid fylls med tjänstevikt och parkeringsljus. Men jag måste säga det, FASEN vad peppande ni är. Jag ska svara på alla kommentarer i morgon, ni är bäst. Jag hoppas ni orkar peppa mig, jag har bokat uppkörning och fram tills dess kommer jag lägga mer fokus på körkortet än bloggen – hoppas ni förstår.

Helgmat:

Den bestod av korv med bröd, smörgåstårta och nu ikväll ska vi äta tacos. Jag måste ha min tacos en gång i veckan, finns nog ingen (ok, min lillasyster då) som älskar tacos lika mycket som mig.

Helgkvällarna hos oss: 

Helg för mig är återhämtning. Känslan när jag får sätta mobilen på ljuslöst på fredagskvällen och inte behöva ställa alarmet är den bästa känslan. Jag vill gå upp när jag vaknar, äta en lång och lyxig frukost samt låta nyhetsmorgon gå klart. Oftast bloggar jag alltid efter frukosten och sedan tar vi dagen som den kommer. Jag älskar egentligen att ha noll planer och bestämma efter humör. Vi brukar ha middagar hemma, åka och hälsa på någon eller bara vara ute med hundarna hela dagarna. Ibland, som denna helg har vi fullt upp men annars – frid är bäst.

Helgens smink:

Jag har börjar spraya BUS hemma själv, eller rättare sagt A sprayar mig. Om ni undrar vilken jag använder så är det denna (klick). Dock måste jag snart gå till Linda på Miss Fancy igen, hon är bäst. Snart kommer mitt hem-snickeri inte hålla längre. Dit jag vill komma är att nu har jag börjat använda min lätt-foundation, noll ögonskugga och rosiga kinder. Sommaren är mindre smink för mig och jag ÄLSKAR DET, tipsar om mina favoriter under här.

 

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"