HomeLägenheten

ny lampa vid soffan & ett magiskt vinställ

Men hallå vänner! 

Hoppas ni har haft en underbar helg. Vet ni, det har kommit ett nytt tillskott i vårat hem, en golvlampa. Vi har länge velat ha någon lampa som ska stå i hörnet mellan soffan och fönstret och vi pratade länge om en sån där lampa som ”hänger” över soffan men som ändå är en golvlampa. Jag har suttit i timmar och letat och letat, men till slut bestämde jag mig för denna fina pjäs. Den är från Bolia och jag är enormt nöjd med den.

Det tar tid att inreda en lägenhet, när grunden är perfekt så blir det ännu svårare att inreda med småprylar – tycker jag i alla fall. Men det går framåt, köper hem något litet nytt varje vecka.

Jag har börjat ta inte lite svarta toner i hemmet, även fast vi har blått, grått och mässing som bas så passar svart mycket bra till. Balkongen är i natur ”beige” toner för att skapa ett eget rum där ute men annars försöker jag hålla samma bas.

A har länge velat ha en vinställ. Vi var först påväg att bygga in det i den stora bokhyllan men vi släppte det rätt snabbt. Jag överlät vinstället helt till A och han klickade hem detta vinställ där 72 flaskor får plats, ni finner den HÄR (klick).

Sebban från Karlssons Golv var här i veckan och satt upp den och fasen vad bra det blev. Jag ska leta efter en snygg lampa som ska sitta över ö:n och försöka piffa till den ö som mest används som att lägga skit på. Varför är det alltid så? Köksöar är riktiga skit-samlare, eller hur? Vi dricker förvisso sällan vin hemma men A tycker om att beställa hem ovanliga viner, eller viner som inte finns på systemet och dricka då och då. Sen tycker jag att vinflaskor ger en mysig och varm känsla i ett hem, vet inte varför. Ikväll kommer min helg i bilder, håll utkik – nu kommer mina föräldrar hit från Gävle. PUSS

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"