Elins liv

En kväll i Gömmaren

Hej finaste ni! 

Tack för att ni är så peppande och stöttande mot mig angående körkortet. Men igår kväll övningskörde jag och vi åkte ut till Gömmarens badplats som jag verkligen kan rekommenderar att åka till. Jag har varit där tidigare och då var vi där en helg, det var smockat med folk och svårt att finna en bra plats att sola på – då ska tilläggas att det är stort och finns både klippor och strand att vara kring. Men vi hade ätit och vid 20.30 hade vi inte så mycket att göra så vi tog med hundarna så dom får bada och ha roligt. Vi tänkte att det inte kunde vara många själar där efter 21, mycket riktigt stämde det.

Våra hundar fungerar så att man måste kasta i pinnar eller stenar för att dom ska hoppa i, ta pinnen, springa upp och lämna och sedan samma sak om och om igen. Ingen av dom simmar ut eller likande, dom är inte riktigt skapta för det tror jag – haha.

Jag älskar att se hundarna lyckliga, jag kan sitta i timmar och se dom hoppa, springa och lyckan dom befinner sig i!

Vi sa det när vi gick runt där i skogen, vi älskar att vara ute i naturen. Nu ska jag inte medge att jag skulle tälta eller åka på vandringsresa men när man har hund så får man chansen att komma ut mycket och det var så fridfullt att vara där några timmar igår. Jag tycker det är viktigt med kontraster, för att kunna uppskatta varenda sak som händer i livet.

Min pojke, alltid vi. Nu ska jag jobba klart på salongen och sedan ska jag ta en efterlängtad, lugn helg. Hoppas ni får en underbar fredag så hörs vi imorgon. PUSS

Kommentarer

 1. Emma

  Jag kom ihåg att du sa du är en foundation nörd. Hehe hade gärna haft lite tips på nån som går snabbt att applicera och inte känns kladdig men samtidigt ger lite lyster? Kom ihåg du testade mac för ett tag sen? Var de fluid eller pro longwear? Har du testat nått från lumene? Haft mineralpuder foundation från bareminerals väldigt länge, men börjar känna att de tar för lång tid o göra sig i ordning. Hehe. Trevlig helg😍

 2. Emma

  Så fint 😍 hjärnan andas verkligen me en dos natur emellanåt. Speciellt när man har ett socialt jobb. Ja är 29 men känt att hehe j har mer behov av att tanka natur nu när ma är ”äldre”
  älskar din blogg har dock problemet att annonser täcker innehållet när ja ska in o läsa ibland.

 3. Therese

  Haha nä dom där två skulle nog sjunka till botten om dom försökte sig på att simma, men å andra sidan så simmar ju sköldpaddor hur bra som helst fast dom är runda, tunga och har kort ben så vem vet 😜😻🐶🌸🌞🌊

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"