Beauty

Har ni testat Lyko Social?

I samarbete med LYKO

Hej underbara ni! 

Hoppas ni mår toppen idag, det gör i alla fall jag. Vet ni, jag måste tipsa er om Lyko Social som är en miniatyr av Facebook kan man säga. Där inne kan du skapa en egen profilsida, du kan följa dina favoritvarumärken, ställa frågor till proffsen och utbyta erfarenheter samt inspireras av andra medlemmar. Det är enkelt att registrera sig och du kommer snabbt igång. Tänk, ett community för alla som älskar skönhet, eller för dom som vill lära sig mer om skönhet eller bara ha koll på vad andra köper.

TIPS: In och registrera er samt passa på att delta i min tävling på min egna Lyko Social (klick) sida. Du kan vinna ett schampo och balsam från min favoritserie Head & Heal från Maria Nila – perfekt nu när solen torkar ut hårbotten.

En annan sak som jag tycker är riktigt roligt är att Lyko har ett eget sminkmärke och jag vill verkligen lyfta sminkborstarna speciellt. Jag klickade hem en trio som innehåller en större puderborste, en rougeborste och en ögonskuggsborste för 239 kr (klick-länk).

Här har ni alla produkterna jag har använt för denna sminkning: 

Makeup Sticks (klick)
Lösögonfransarna (klick)
Ögonskuggspalett (klick)
Mascara (klick)
Läppstift (nr.3) (klick)
Sminkborstar (klick)
Makeup Brush Cleanser (klick)

En annan favorit är denna ljuvliga ögonskuggspaletten för 119 kr (klick-tips), ser ni dom tre ljusa skuggorna? – wow

Detta läppstift är riktigt krämigt och färgen, älskar. Jag har den i färgen nummer 3 och det kostar 69 kr (KLICK-HÄR) – ett riktigt bra tips!

Jag vill självklart ge er 20% rabatt på hela varumärket Lyko om ni anger koden ELIN20 i kassan (förutom värmeverktyg och Lykoboxar).

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"