Style

TIPS PÅ SOMMARENS SKÖNASTE TOFFLOR

Hej och god morgon mina glada! 

Det är fredag och jag är så tagga för denna helg. Vet ni, jag total-däckade 21.30 igår och vaknade vid 07.30 imorse – AV MIG SJÄLV. Såg att vissa hade kommenterat att gå upp 05.30 är ”sovmorgon” för er som har barn, kan bara säga såhär – ni är mina hjältar.

Vad händer idag?

– Jag har precis ätit frukost, två stekta ägg, kaffe och en halv macka med ost på. Jag har inte duschat av min spraytan från igår så jag måste hoppa in i duschen asap. Jag måste gå och slänga kartonger mm i grovsopen för vår underbara städerska från Freska kommer kl 12, jag vill att hon ska slippa alla småsaker överallt när hon städar. Sedan ska jag till stan för att ha en körlektion, så pepp på det. Efter det ska jag till Polisen för att hämta ut mitt nya pass, hoppas det inte är miljoner människor där som vanligt.

Sedan ska jag hem för att förbereda lite jobb inför helgen, jag ska packa och tvätta. Ikväll kommer min bästis och hennes familj hit till oss på middag, så det ska jag handla och förbereda till. Så det är en fullspäckad dag för mig, men solen skiner och humöret är på topp.

TOFFLOR 699 kr (KLICK – HÄR)

Men ni kanske undrar varför jag har bilder på ett par tofflor och det ska jag tala om för er, mitt bästa köp på riktigt länge. Jag hatar att köpa skor, jag älskar väskor och plånböcker men skor har aldrig varit min melodi. Jag är för bekväm för att köpa dyra och osköna skor som också förstörs ju mer du använder dom – helt onödigt i mina ögon. Men jag var ute efter ett par sköna tofflor som det bara är att glida in foten i, här är dom. Dom är mjuka, sköna och sitter åt precis som dom ska.

Här ser ni dom när jag ska till jobbet och förra helgen när jag skulle iväg middag. Byxorna är från Zara, blus också från Zara samt väskan är från Givenchy. Klänningen är från Adoore. Vet ni, jag såg att tofflorna fanns i ROSA MOCKA (klick) och ROSÈGULD (klick).

Kommentarer

  1. Annelie

    När du skriver att skor förstörs ju mer man använder dom, händer inte det med väskor också? Har länge funderar över huruvida märkesväskor håller längre än budget varianten🙈☺️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"