Business

EN EFTERMIDDAG I PRAG

Hej finaste ni! 

Vi checkade som sagt direkt in på hotellet igår när vi kom till Prag, jag bytte om till den sköna klänningen från Adoore. Jag hade beställt den rosa också, dock trodde jag att den skulle kommit innan helgen men det gjorde den icke så den gröna fick hänga med igen. Luftfuktigheten är inte att leka med här, shit alltså. Om ni har varit i Thailand där det inte spelar någon roll om man duschar så är man lika klibbig tre minuter efter, SÅ är det här också. Vi bestämde oss för att traska ner för att äta lunch, vad tror ni det blev?

…bruschetta och pasta, såklart. När man är med A, eller ”Mölle” som jag alltid kallar honom – haha. Det är alltid pasta eller kött, då är alla nöjda och glada. Jag hade förvisso velat testa gulaschsoppa, för det älskar jag verkligen men tror jag får drömma om den istället.

Det var så extremt mycket folk överallt, är Prag populärt eller vad? Jag såg minst 3-4 svensexor och dricka öl samt härja runt verkar folk älska här. Det kändes väldigt likt Budapest men en finare variant. Jag tror det blir jobbigare då värmen är brutalt jobbig, det är underbart när man får sitta vid en pool och dricka drinkar men inte svettas bland miljoner människor.

Min stora kärlek, fasen vad han gör mig lycklig!!!!!!

Vi tog en promenad kring alla lyxbutiker, Gucci var ett självklart val. Dock så är mitt shoppingbegär rätt stillat, det har varit det dom senaste månaderna. Jag kan inte göra på ”unna mig” längre, A skämmer bort mig och vi har ett bröllop som kostar mer än vad vi räknat mer så att handla ännu en till väska känns inte alls lockande. Vi tycker det är roligt att bara titta också, vi passade på att kolla på en vigselring till ACartier och lite sånt.

Vi kom upp mot en av broarna och märkte att det var så mycket folk som satt överallt och drack öl, alla små stånd som ni ser är bara dryck-stationer. Det var någon snubbe som sjöng och alla satt och hade det gött. Det är verkligen fint här, jag hade velat åkt hit vår eller höst – då tror jag man njuta mer.

Jag gjorde jättefina lockar innan, men dom gick ur direkt – hela jag dryper av fukt här kan jag lova!

Klassiker, alltid ❤

Vi tog en taxi tillbaka till hotellet efter 17.00, vi var helt slut. Vi tänkte att en powenap på en timme skulle bli toppen inför middagen, well – vi vaknade upp 21.46. TUR att igår var helt fri utan aktiviter, så pinsamt det hade varit annars. Men vi pallrade oss in i en taxi, in för en sen middag – det blev verkligen en toppenkväll oavsett. Vi gick upp tidigt imorse för vi har varit och träffat KEVIN MURPHY på morgonen, så starstruckt – jag tänkte visa er allt imorgon. Ikväll är det den STORA showen med trerättersmiddag. Ha en underbar söndag vänner, hörs sen.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"