Business

BACKSTAGE @KMfuturelove

God morgon finisar! 

Vilken dag vi hade igår, så intensiv och spännande. Hela event hålls i denna fantastiska lokal, den känns som en övergiven tågstation på något vis. Vi startade dagen men en övermaffig frukost på hotellet, sedan stod det en bil och väntade på oss för att ta oss just hit. På morgonen och fram till lunch skulle vi få en liten snabb look på vad som skulle komma skall på kvällen. Vi fick möta upp mycket pressfolk, gänget från Kevin Murphy och vi satte oss ner för att njuta av genomgången.

Kläderna är verkligen en del av Kevin Murphy, visste ni att dom har ett samarbete med Gucci? Jag visste inte det, hur coolt?!

Kevin är en otroligt härlig man, så ödmjuk och lugn. Han är väldigt olik som flesta ”frisör-stjärnor” jag stött på tidigare. Frisör-branchen är rätt känd för att leverera taskig attityd mot varandra och vi ska hävda någon typ av ”cred:ighet”. Jag är mer kommersiell av mig, jag är ingen fashion-frisör eller att göra hår till visningar har ALDRIG lockat mig överhuvudtaget. Det finns oftast två läger, fashion och media-frisörer. Jag har aldrig lockats att jobba ”för” någon, om någon frågar mig (speciellt internationella frisörer) ”Vilket team/märke är du med i?” då svarar jag MIG SJÄLV. Oftast får jag följdfrågor men det slutar med att jag säger ”Jag är en av Sveriges mest eftertraktade frisörer, det är min seger i min karriär” – dom kollar på mig som jag vore dum.

Jag vill göra dessa typer av visningar för vanliga människor, alltså icke frisörer. Jag vill göra visning där jag visar hur DU får till ditt hår på morgonen. Jag vill göra en FET show där jag t.ex visar hur hårfärger speglar vår personlighet eller hur du ska tänka när du ska använda torrschampo – hänger ni med?! Jag har varit i denna bransch i över 10 år, men med mitt eget märke – med mina egna produkter vill jag göra något helt annat för både frisörer och människor som har hår på huvudet. Dock blir jag ändå inspirerad av människor med passion, precis som Kevin – den viktigaste egenskapen man kan ha för att lyckas.

Finaste Kevin, vilken härlig man alltså!

Vi fick kila in backstage för att kolla på alla modeller, gänget som krigar i 100 grader för att preppa allt inför kvällens show.

Passade på att pussas också!

Min blus är från Valerie!

Mölle gluttade på den coolaste kavajen jag skådat på länge!

Efter turen backstage tog vi en taxi till hotellet för att äta lunch och försöka svalka oss med AC:n på rummet. Vi piffade iordning oss och sedan var det dags för den stora showen på kvällen. Men jag ska visa er det i veckan, nu ska vi ner till frukosten för att få i oss lite mat. Därefter packa och åka till flygplatsen, I’M COMING HOME. Jag måste tacka Kevin Murphy och Spalt PR för en underbar resa hit med er, så tacksam att få jobba med det jag gör och inspireras av alla underbara människor. Speciellt tack till Rebeckah på Spalt PR – vilken kvinna alltså ❤

Kommentarer

 1. Anja

  Heej har en fråga till dig! Jag har naturligt ljust brunt hår men bleker det platinablondt. Har upplevt att mitt hår inte riktigt blir så blondt hemma som när jag gör det hos frisören men jag har verkligen inte råd att gå till frisören var sjätte vecka för att göra rötterna. Kan man köpa en blekning hos frisören som är starkare än dom man kan köpa på t.ex. åhlens? Vill inte ha orangea rötter men vill inte heller byta hårfärg. Hur ska jag göra?

 2. Anna

  Låter som en riktigt bra idé med show för oss vanliga 😁 tips och fix! Lovar att boka biljetter direkt om du ordnar en sån!
  Sen undrar jag var dina byxor är ifrån, sitter som ett smäck på dig! Och en sak till, nu när det är så varmt och man lätt känner sig svettig och glansig i ansiktet, tips för det?
  Du har oftast koll på sånt och jag känner mig lite lost då jag inte vill ha foundation nu på sommaren. Du lyckas se så sval ut😉
  Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"