HomeLägenheten

tips på sittpuff till hemmet

Hej mina underbara! 

Hur mår ni? Jag har precis kommit hem efter en körlektion, jag skriver teori nästa vecka också – SÅ NERVÖS. Jag måste börja med att tacka alla er som kom med riktigt bra tips och lugnande ord, tycker om er alltså. Men nu var det längesedan jag visade någonting från lägenheten och det senaste är en underbar sittpuff och jag blev helt förälskat i. Den är inköpt från Sleepo.se (KLICK) och kommer från Jakobsdals. Den finns i färgerna rosa, grå, turkos, svart, grön och denna som jag har – GOLDEN BROWN. Vårat hem är väldigt grått, blått och jag har eftersökt varmare detaljer för att bryta av det kalla. Jag tror den gröna hade passat perfekt också.

Jag älskar den mässingfärgade kanten och kvalitén på sammet, vill bara klappa den – haha.

Jag flyttade runt lite, därför syns märket på mattan – haha. Men många har frågat om både mattan och soffborden, så jag länkar till dom här också:
SOFFBORD (KLICK)MATTA (250 x 350 cm) (KLICK)

Jag tycker verkligen ger lägenheten en färgklick och hos oss passar den in perfekt.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"