Beauty

EXTRA DIMENSION Xx JAG KLARADE DET

God morgon finaste ni! 

Åh, denna vecka har börjat helt underbart. Jag skrev mitt första teoriprov i måndags OCH KLARADE DET. Jag fick 57 av 65, så nöjd kan jag lova – shit vad jag har pluggat. Det var en full sal med nervösa människor och mitt hjärta pumpade utanför tröjan under hela provet och när jag ser den gröna texten GODKÄNT blev jag så stolt över mig själv. Jag sprang lycklig ut ur lokalen, in på toaletten för jag satt kissnödig under hela provet. Sätter igång telefonen för att ringa A direkt som var på jobbet. Går ut från Trafikverket och A stod och väntade på mig utanför, så paff jag blev. Bakom mig kom en ung kille som skrek av lycka, hoppar in i bilen där hans pappa väntade. Båda skrek och pappan blev så stolt, jag fick nästan tårar i ögonen – så lycklig för hans skull.

Men hur som, nu är det inte långt kvar tills uppkörningen – den jag fasar för mest. Men jag hoppas jag klarar det så jag får glida runt i min nya bil inom kort. Men  till något annat, igår fick jag hem ett underbart pressbud från M.A.C – ÄLSKAR.

BRUNPUDER (här-KLICK)Läppglans (här-KLICK)Ögonskugga (här-KLICK)

Här är tre favoriter som jag föll för direkt. Som ni vet älskar jag deras foundation (här-klick) – jag har den i färgen NC20. Men nu har dom kommit med flera nyheter, bland annat ett brunpuder som ger en bronsig, silkeslen finish. Jag har släppt helt matta puder, speciellt när det kommer till brunpuder. Denna mina vänner, ETT RIKTIGT BRA TIPS.

Sedan blev jag sugen på ett läppglans som såg brons glittrigt ut?! hmm… Men jag tänkte; eh jag testar och se mina vänner – vilket läppglans. Jag har rätt pigmenterade läppar i mig själv och resultatet blev verkligen så fint. Kanske kan tycka att det ser bättre ut i verkligheten, topp!

Sedan testade jag en ny skimrande ögonskugga (klick). Visst var den fin? Duttade även på under brynet, på kindbenet och näsan!

Nej, hörrnii – jag är nöjd. Nu ska jag in till salongen för att riva av en dag där. Ikväll kommer min lillasyster hit från Gävle (igen) och vi ska bara umgås. Imorgon kommer Torsten hem igen och midsommar ser lugn ut. Jag hoppar över både nyår och midsommar, det är alkohol/umgås hetsen av något och jag får panik. Jag ska passa på att ladda batterierna, spendera tid med dom jag älskar mest och bara njuta av stunden. Hoppas ni får en underbar dag ❤

 

 

Kommentarer

  1. Mathilda

    Grattis! Minns när jag gjorde teorin åkte spårvagn dit, gick in fick godkänt åkte spårvagn hem och reflekterade inte så mycket mer. Men jag var ju 18 så det kanske var därför.

  2. Emma

    Hej Elin! Jag har en fråga angående dina framtida produkter! Jag vet att de kommer vara helt amazing, just för att du vet verkligen vad du håller på med när det gäller hår! Men mitt bekymmer är: i och med att du själv använder produkter såsom mac (som är djurtestade och säljs i kina) ,hur kommer det bli med dina produkter? Är det något du har tänkt på ännu? Och när du får hem pressutskick eller köper produkter, är djurtester något du tänker på då?:)

    Btw grattis till att du klarade teorin! Fick lite pepp nu till att börja med det där jäkla körkortet igen:D

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"