Elins liv

BÄSTA HAMBURGAREN PÅ POKÈBURGER

Men hallå där!

Hur mår ni i regnet? Jag älskar att det regnar i och med att vi inte ska göra något speciellt så är jag mer taggad än någonsin på mys hemma med en bra film hela helgen. Jag är på salongen och jobbar mina sista timmar för denna vecka, ska bli väldigt skönt. Men igår som sagt kom min lillasyster till Stockholm från Gävle och hade en underbar kväll tillsammans. A är i Polen med ett grabbgäng för hans bror ska också gifta sig och dom är på hans svensexa där. Vi saknar såklart honom men att få umgås helt själv med min syster, lilla Molly och hundarna var magiskt.

I veckan gjorde jag en magisk hårfärg på min kund, en beige/slingad bronde. ÄLSKAR blandningen av breda mörka och ljusa slingor ❤

Igår ville vi fira att jag klarade teoriprovet och valde att äta en hamburgare på Poké Burger. Enligt mig serverar dom den bästa hamburgaren i stan, dom har även pokébowls och några tapas alternativ. Det finns en i Alvik och dom har nyligen öppnat en till på Kungsholmen, gå dit – riktigt bra mat.

Nu ska jag kriga på här så hörs vi sen, ha en underbar torsdag vänner ❤

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"