Home

BLÅTT ÖVERKAST I SAMMET

I samarbete med SLEEPO

HEJ MÅNDAG! 

Åh, äntligen har en ny vecka börjat. Jag har en del att göra denna vecka men mitt huvudfokus är att övningsköra så mycket som möjligt. Jag kör upp om lite mer än en vecka och jag är nervös som fasen, allt kan hända och jag hoppas verkligen att jag tar hem detta. Men annars ska jag jobba på salongen och jobba på som vanligt hade jag tänkt.

Men jag har ett nytt tillskott till lägenheten, det mest perfekta överkastet i sammet. Det finns även två kuddar som är i samma färg som överkastet och jag är kär. Det är den PERFEKTA färgen, precis som soffan. Storleken är 270×260 cm och vi har en 180 cm säng, helt perfekt. Jag har sagt länge att jag ska piffa upp sovrummet och detta överkast kommer ge mig en morot att faktiskt bädda sängen på morgonen.

Överkastet finns i flera olika färger och kostar 3999 kr (HÄR-KLICK). Kuddarna kostar 349 kr styck (HÄR-KLICK)

Jag tänkte passa på att tipsa er om att Sleepo.se har 20% på ALLT om ni uppger koden SOMMAR20. Ni får skynda för koden gäller idag till kl 23.59 , PASSA PÅ. Jag tänkte på en sak, det hade varit snyggt att blanda fler sammetskuddar eftersom sängen är så stor – ska fundera ut något bra.

DEN PERFEKTA BLÅ FÄRGEN!!!

Kommentarer

  1. Hanna

    En liten fråga. Har du varit med om att någons hår naturligt har bytt färg? Jag har alopeci sen många år tillbaka nu. Och på en av fläckarna som växt ut igen så har håret blivit många nyanser mörkare. Resten är mörkblondt som tidigare. Hur kan detta hända? Mvh Hanna

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"