Elins liv

MIN MÖHIPPA – JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER

HEJ ÄLSKLINGAR!

Okej, jag vet inte vart jag ska börja…

Igår stormade mina bästa vänner in hemma hos mig och det var tydligt att min MÖHIPPA var igång. Shit, jag har varit så enorm nervös över detta. Någonstans har jag förstått att det kommer hända för jag har dom mest kreativa människorna runt mig, haha. Men att jag skulle bli så grundlurad trodde jag INGEN kunde lyckas med. Morgonen började med att A var så jobbig, han skulle upp tidigt och jag ville verkligen sova för denna vecka har varit kaos. Han trackade mig att vi skulle gå upp och han skulle laga frukost. Jag är ingen trevlig människa på morgonen så han försökte med alla medel att jag skulle gå upp. Till slut så orkade jag inte längre så jag ba: OKEJDÅÅÅ, jag går väl upp då.

När jag väl kommer in mot köket så kommer LEVELS med Avicii på i högtalarna och ytterdörren öppnas och där stormar ett helt gäng med tjejer in klädd i solglasögon och med Andrés ansikte i papp över ansiktet på alla. Jag blir typ rädd och slänger mig ner på marken och håller för ögonen som ni ser på bilden – haha.

Jag fick en lapp på instruktioner, alla tjejer började laga frukost och jag hoppade in i duschen.

Efter frukosten fick jag på mig fina accessoarer och det var dags att åka in till stan tydligen. Under hela dagen hade jag ingen aning om vad jag skulle göra, jag hängde bara med. Det här gänget alltså, shit vad jag älskar er. Torsten och Ester fick självklart hänga med på en bild, haha.

Vi kom fram till ett salsaställe där vi skulle lära oss att dansa salsa. Denna timme kan varit den roligaste jag varit med om på länge. Alla tjejer gick in för det och vår lärare var riktigt grym, vi lärde faktiskt oss massor. Jag använde knappt min mobil på hela dagen så jag inväntar bilder från alla tjejer.

Sedan var det dags för lunch och när vi åkte tvärbanan ut till Djurgården tänkte jag: ÅH SKA VI PÅ GRÖNA LUND, haha!!! Men nej, vi hade ett litet lusthus på restaurang Hasselbacken för oss själva. Det var en otroligt fin plats och under lunchen fick jag flera uppdrag och det hände saker HELA TIDEN!!!

Här lyckades jag ta en del fina bilder på alla underbara människor ❤

Fick gå runt med denna lös-k*k på ryggen hela dagen, haha!!!!!

Sedan åkte vi in mot Stureplan igen och där märker jag att vi ska till Berns hotell. Vi kommer in i sviten och där har tjejerna ordnat livets förfest med alla aktiviteter man kan tänka sig. Snacks, mat och det var extra allt av ALLT.

Min älskade Charbel, min gamla chef när jag var anställd överraskade mig på hotellet och shit vad glad jag blev. Även Janne överraskade mig på lunchen och spenderade den tillsammans med oss. 

Well, vi spenderade 5-6 timmar i sviten och jag fick veta att vi skulle åka 22.30 igen. Men det blev stökigt, otroligt roligt och jag är så tacksam. Sedan åkte vi till en Karaoke bar där vi var i några timmar. Kvällen avslutades efter 02.00 och A kom och hämtade mig i stan så åkte vi hem. Jag somnade om en stock och vaknade 12.30 idag.

Jag har så mycket bilder men kan säga att 98% är suddiga och stökiga, haha. Men jag vill verkligen tacka alla min underbara vänner som tog sig tid, att ni verkligen var där för min skull och att alla var tillsammans. För mig var det viktigast, att alla får vara med varandra – det betyder mest för mig. Alla vi lever hektiska liv och det är inte ofta vi kan ses allihop. Jag kommer leva på denna dag länge, det kommer ta ett tag att smälta och jag kommer se till att alla kommer få en underbar dag på mitt bröllop. JAG ÄLSKAR ER ❤

Kommentarer

  1. Ida

    Åh vad roligt! Skulle också vilja gifta mig! Och din T-shirt!? Såååå snygg, vart hittar jag den? Kram Ida

  2. Maria

    Elin!!! Kan du inte tipsa om hur man ska skydda sitt hår i solen? Alltså vilka produkter, hur ofta man ska använda dem, spf faktor?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"