BeautyElins livhudvård

KÖRA BIL, EN SMÄRTSAM BEHANDLING & DEN BÄSTA SOMMARDAGEN

Hallå finisar! 

Känner ni också av ledighets feelingen överallt? Tycker sociala medier har taggat ner lite och nu handlar allt om sola vid stranden och äta got mat. Jag tycker förvisso att det är mysigt, sommaren ska njutas och alla bör ta ett chillpill. Men på tal om chillpill, igår var min första dag där jag åkte runt själv i bilen. Jag tog dock vår andra bil, lilla golfen. Jag skulle in och snurra i stan och den är mycket enklare att parkera golfen än Range Rovern. A säger att jag måste lära känna den stora bilen innan jag börjar fickparkera den i stan, haha. Det kändes superkonstigt men väldigt roligt, är som ett barn på julafton.

Jag åkte runt och gjorde lite ärenden, tog mig 15 minuter att bara hitta parkering och när jag väl fann en så tog det mig 10 minuter att gå till stället jag skulle till – haha. Men det är bara att träna, träna och träna – Stockholms city är inte att leka med. Jag lämnade in min mobil som gått sönder och på em hade jag en tid hos Ulrika för att gå igenom min hy.

Jag var lite tidig så jag mötte Madde i korridoren, ni vet stjärnan som gör min botox mm. Jag har försökt få en tid hos henne innan hon gick på semester men båda har fulla scheman så jag fick glatt vänta till efter sommaren. Men som TUR var så dök inte Maddes kund upp och jag hade 15 minuter innan jag skulle in till Ulrika så jag fick komma in och få min botox – LYCKA!!!!

Sedan var det dags att lägga sig inne hos Ulrika. Som jag nämnde i veckan så är jag helt slutkört mentalt, ni kanske ser det på bilden också. Jag är enormt trött,  seg i huvudet och allmänt låg. Jag tror det är alla spänningar som släppt efter dessa intensiva månader och sedan blir det som att stänga av motorn, eller vad tror ni? Hur som så ville jag bara ligga inne hos Ulrika och njuta men det var tydligen dags för Dermapen och Kemisk Peeling, SMÄRTA!

Jag har ett område på kinderna där en samling av inkapslade porer finns och som lasern inte kunde ta död på. Ulrika sa då att vi ska testa om en djup Dermapen kan få dom att kapitulera. Sedan lägger man en kemisk peeling (syra) EFTER nålarna för att verkligen få bort allt skit under huden. Ni kanske förstår hur smärtsamt det är, först miljoner nålar (djupt) så det blöder och sedan kemisk peeling det. Jag skrek för kung och fosterland och klarade max 1 minut tror jag, fy F*N alltså. Men efter det fick jag en kylande mask och Ulrika släckte ner och lämnade mig ett tag, insvept i handdukar låg jag där och vilade.

Såhär ser min hy ut idag, jag är torr och stram. På höger kind vaknade jag med ett blåmärke som är rätt stort, kanske inte syns så bra här men min lillasyster i morse: VAD har du gjort i ansiktet?” haha. Men annars känner jag mig ren som bara den och när rodnaden har lagt sig så tror jag det kan vara värt smärtan, jag är rätt smärt-tålig i vanliga fall men jag är lite ynklig just nu som sagt.

Jag var uppe med tuppen för att åka till Valerie’s showroom för att träffa sömmerskan som håller på att syr upp min bröllopsklänning. I och med att ingen får se bröllopsklänningen så tog jag inga bilder därifrån, finns inte så mycket att fota då – haha. Men sedan åkte jag hem för att släppa in städerskan och då passade jag, lillasyster och lilla Molly på att ta en lång promenad med hundarna. Den där ungen alltså, vilket glädjepiller.

Jag tog på mig det svalaste jag hade, kjol och linne från Valerie. Detta set är från förra säsongen så tror det ej finns tillgängligt. Hatten är från Åhlens (ad-link) och väskan är från Lagerhaus. Lillasyster har åkt hem till Gävle igen och jag la mig och vilade innan, så skönt. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och imorgon är det INGET planerat och en rejäl sovmorgon. PUSS PÅ ER

 

Kommentarer

  1. G

    Hej!
    Nyfiken på när du kmr att börja ta nya kunder? Sett ”make-overs” & vill så gärna boka tid hos dig, perfektion!!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"