BröllopetElins livMy thoughtsStyleWedding & Love

MÅNDAGSLISTAN – BORDSPLACERING, SLÖJA & OMLOTT KJOL PÅ REAN

Men hallå måndag! 

Hur härligt, en ny vecka. Jag vaknade i tid för att piffa på mig lite. I och med min ansiktsbehandling förra veckan där jag fick en härlig blåklocka på kinden och huden håller på att repa sig så har jag gått osminkad hela helgen och i morse när jag vaknade är halva ansiktet som en fjällande abborre. Men jag smörjer in som bara den och imorse ville jag verkligen sminka på mig, ta på mig en kjol och locka håret. Även om semesterlooken är omtyckt så måste man ändå få känna sig lite piffad.

veckans planer

Min morgon började med att jag och A hade möte med bröllopskordinatorn, vigselförättaren och floristen. Alla avlöste varandra och vi fick väldigt mycket gjort, det börjar dra ihop sig nu. Jag träffade som sagt sömmerskan på Valerie förra veckan och min klänning kommer bli magiskt fin, jag har även bestämt att ha en lång slöja från håret. Det är svårt att finna inspiration men jag vill ha slöjan som släp i och med att klänningen är figursydd och det ser konstigt om klänningens släp är FÖR långt. Meghan Markle (t.v) slöja är TO DIE FOR, dock ska jag inte ha fram, men den är verkligen så maffig.

Annars har jag gått på mitt sommarschema och jag jobbar tre dagar på salong i några veckor framöver. Sedan har jag tagit en vecka semester, tror det blir lagom. Min huvudsyssla dessa veckor blir bloggen, jag ska försöka spela in rörligt material då det är så många som önskar vloggar mm.

veckans bästa

Att jag har så lite planerat. Jag sa det på mötet imorse, nu är det bara bröllopet och livet i sig. Jag är expert på att ta åt mig allt på en gång, jag får kickar av det liksom – svårt att förklara. Men nu är jag inte 20 längre, detta var sista gången jag ska göra allt på samma gång. I helgen fyller min bästis år, jag ska till Emelie på Hairtalk för att äntligen färga mitt hår och sedan ska jag och A sätta oss med bordsplaceringen till bröllopet.

PS: Såg att mitt körkort har kommit, KÄNSLAN NÄR JAG SKA HÄMTA UT DET!!!!!!

veckans sämsta 

Att jag fortfarande är trött, men för varje lugn dag som går känner jag förbättring.

veckans produkt

Det är min underbara kjol från MAYLA, såg att den är på 50% rea – HÄR (klick).

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"