Beauty

ETT PERFEKT RÖTT LÄPPSTIFT

Hej mina underbara! 

Hoppas ni dricker mycket vatten i värmen, det är galet. Vi har köpt en air-condition/luftrenare/fläkt hem men den hjälper inte – känns som att luften bara rullar runt. Gårdagen var riktigt grym, återkommer om den senare. Men efter jag fixade håret igår hade jag ett möte inne i m.a.c butiken för att testa ut lite läppstift. Som ni kanske vet är jag ingen läppstift-lover, jag tycker oftast bara det är klibbigt och jobbigt. Men jag ville ha hjälp, av ett proffs – så jag har tack vare det hittat det perfekta vardags-stiftet och det perfekta håll-kärften röda stiftet.

Butiken är så stor och det bästa var kylan där inne, haha.

Vi stod och kollade på flera färger och valde ut tre olika!

Här har vi vardagsalternativetPENNA (här-klick)STIFT (här-klick)

Älskar, den passar till allt!

PENNA (här-klick) – LÄPPSTIFT (här-klick)

Sen mina vänner, här kommer vi till det snyggaste av dom snyggaste – DET RÖDA. Jag har aldrig haft på mig en mer perfekt färg, älskar att den är lite glansig för att vara ett stift och känns mjuk och härlig på läpparna. Jag tycker det passade mig oförväntat bra, eller?!

PENNA (här-klick)LÄPPSTIFT (här-klick)

Här kommer det sista alternativet och den som jag inte gillade. Den var för rosa och passade inte alls min hy eller ögon för den delen. Men hade jag haft en annan ton på ögonskuggan och lite mer rosiga kinder hade det kanske fungerat. Jag trodde den skulle bli mer koral men aja, vardagsstiftet och håll-käften-röda stiftet kommer jag använda – helt klart!!!

Kommentarer

  1. E

    Hej Elin!
    Har nyligen gått igenom en liknande situation som du var i tidigare. Lämnad och bedragen efter väldigt många år. Jag är 28 år och känner extrem press och panik att hitta någon.. Hur gjorde du för att orka? Kärlek till dig!

  2. Anna

    Så fint alltihopa😍 Och tack för en bra blogg! Nyfiken på vilken hårvårdserie som du tycker är bäst just nu (den första du kommer att tänka på) och skulle kunna rekommendera till mig som har slitet behandlat blont hår – tunna hårstrån men massor av hår. Prisklass spelar ingen roll. Tack på förhand! Väntar förresten ivrigt på dina egna hårvårdsprodukter:)

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"