Elins liv

min helg bilder – BFF 29 år & badat för hela slanten

Hej finaste ni! 

Jag sitter nu i soffan och är helt slut, kan det vara värmen? Jag och A har varit ute med hundarna hela helgen, så lyxigt verkligen. I fredags var det dags att fira min bästa vän Nicole som fyllde 29 år i lördags. Vi var hemma hos Nicoles mamma och firade henne alla tjejerna. Jag valde såklart att ta bilen, dels för att det är en bit ut att åka och för att jag väljer 100 gånger om att köra än att dricka alkohol. Jag har blivit helt emot ”supa” på sista tiden, jag kan dricka 1-2 öl eller 1-2 glas vin men sedan är jag klar. I höstas hade jag en kanonfylla där jag kräktes ett helt dygn och har nog aldrig mått så dåligt någonsin och efter det kan jag inte få i mig mer. Det var lika på min Möhippa, tjejerna försökte trycka i min shots men jag VÄGRADE – totalt vägrade. Jag kan bjuda på mig själv och dansa loss utan massor med alkohol så att festa utan att bli full är enkelt för mig.

Här är hon, min älskade vän. Jag försökte beskriva vår vänskap i text men jag skrev mening efter mening men raderade och skrev om flera gånger. Vi har varit vänner i ca 8 år och den här tjejer betyder allt för mig. Hon är min högra hand, vi har gått igenom så oändligt mycket tillsammans och jag skulle inte kunna leva en dag utan henne. Jag kan aldrig få till en värdig text som sammanfattar vad hon betyder för mig ❤

Vi åt grillat i mängder och alla tjejerna var på magiskt humör!

En av Nicole’s nyaste vän kan nämligen göra grymma tårtor och jag lovar er, attans var god den var.

Mitt allt ❤

Fina Sandra och Eve!

Jag körde hem efter 23.00 och då möttes jag av A och A’s mammas man på balkongen. Vi satt flera timmar och drack vin, åt ost och snackade om allt och ingenting. Det kunde inte blivit en bättre fredag, så lycklig!

I lördags åkte vi runt och gjorde lite ärenden, bland annat måste vi köpa en ny hundbur till nya bilen. Men vi valde snabbt att åka hem, byta om till badkläder, ta med hundarna och gick ner till Äppelviken för att bada. Vi låg vid vattnet och mös hela eftermiddagen, så underbart. På kvällen åt vi hamburgare och satt hela kvällen på balkongen, åt ost mm och planerade en hel del inför bröllopet.

Idag kunde vi inte vara sämre, vi åkte en sväng och fann ett guldställe att bada på med vovvarna. Dom kunde springa fritt och vi simmade med dom, älskar att se våra hundar så lyckliga och att dom nu ligger helt slut på golvet är ro för själen.

Ester sticker ju ut och simmar, hoppar från stenar och älskar verkligen vatten. Torsten blir modigaste och modigare, han börjar sakta men säkert ta några simtag själv. Men det blir inte att ligga och njuta av solen, man måste hålla koll hela tiden.

Dagen avslutades med att Nicole kom hit, vi köpte pizza och kollade på VM-finalen. Jag är så enormt sur att Frankrike vann, jag höll på Kroatien hela vägen och dom två första målen Frankrike gjorde var så jävla orättvist. Men men, man måste ha tur i spel också för att vinna – det behöver inte alltid vara det bästa laget som vinner. Nu har jag precis duschat och ska ladda för en ny jobbvecka. Hoppas ni har haft det bra i helgen så hörs vi imorgon ❤

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"