Elins livMy thoughts

LANDET & KÖPENHAMN

Hej finaste ni! 

Åh, snacka om att jag är på ett ställe som passar mig som handen i handsken. A’s familj har flyttat från Malmö ut till landet, nej men verkligen LANDET. Det är så Skåne det bara kan bli, stora åkrar, lugnt och skönt. Igår kväll gick vi ut och åt och sedan när vi kom ut från restaurangen frös jag, fattar ni?! Jag har inte upplevt någon typ av kyla på flera veckor, både jag och A sprang ut på åkern sent inatt i kalsonger och nattlinne för att frysa – haha. Men vi sov så bra här och vaknade upp till strålande sol, en god frukost och underbart sällskap.

Vi hade planerat att spendera hela dagen i Köpenhamn så vi åt frukost fixade oss och åkte in till Malmö för att ta tåget över, mycket lättare än att vi ska snurra runt med bilen inne i Köpenhamn.

Vi var tvungna att ta en underbar bild på fältet, eller på sidan av det. Jag gillar inte att klampa runt och förstöra något men vi fick en bild med minst skada 😉 haha. Fasen vad jag älskar denna människa jag håller i handen, livet är så mycket roligare tillsammans med dig ❤

Jag känner mig så lugn, avslappnad och fri på något vis här. Min kjol är från Massimo Dutti, tröjan är från Zara och skor Nike (här)

Fasen vad fint det här här, men galet med folk dock. Solen steker något enormt men vi hade en vattenflaska i handen hela tiden.

Sedan satte vi oss vid vattnet för att såklart äta Smörrebröd. Jag tog en med lax och A tog en med räkor, riktigt gott var det.

Jag är tillbaka till mittbenan, gillar det skarpt. Jag blev så trött på mittbenan ett tag så jag har haft snedbena ett bra tag nu. Men den är tillbaka, även det raka håret – YEY!

Vi strosade runt i flera timmar, kollade alla butiker och vet ni: Jag har köpt något nytt, återkommer om det ❤

Vi strosade även in till Tivoli. Jag var sugen på att åka lite karuseller men det var mils kö till allt och att stå i denna värme kände båda inte var en bra idé. Men det är väldigt vackert att vara där. Vi satte oss på en bänk, drack vatten och bara njöt ett tag.

Jag var så sugen att åka denna, men next time!

Vi tänkte först stanna kvar, äta middag i Köpenhamn men båda var svettiga, trötta av solen och spenderar hellre kvällen på landet. Nu ska vi åka iväg till någon lokal restaurang och äta något gott. Hoppas ni får en underbar kväll ❤

Kommentarer

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Hahaha, snarare 188 cm – sist vi tog nytt pass 🙂 höra om mätstickan hos Polisen är fake 😉 haha

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"