BlondFrisyrerHairKort hår

HENNES SIGNATURKLIPP ÄR TILLBAKA

I går såg jag en ny bild på Instagram, Khloe har klippt av sig håret och är tillbaka till hennes signatur-klipp. Sedan vet man ju aldrig med dessa Kardashian-girls om dom bär peruker eller faktiskt har klippt/färgat håret. Men Khloe är min favorit i kändisklanen och jag tycker hon verkar så skön. Jag scrollade igenom Instagram som vanligt men såg detta klipp och var tvungen att gå tillbaka och kolla en extra gång. Fasen vad bra hon passar i denna frisyr och med dessa ljusa, blonda slingorna gör allt så bra.

På hösten brukar man vilka klippa av håret, egentligen borde det vara på våren man vill bli av med barret. Men vi orkar fixa mer med oss själva på hösten/vintern. Vi vill ha tjocka tröjor, polokragar som går emot håret och färgen blir mer dov. Jag ska göra en ”Höstens trender” men problemet är att man kan inte bara ”ta bilder” hur som helst – speciellt inte när det kommer till trender mm. Jag har sett att ni vill ha en höst-guide men jag håller på att lösa rättigheter till bilder mm.

Ville bara in och visa er detta klipp, en inspiration till hösten – för oss som längtar efter den 😉 

 

 

Kommentarer

 1. Linnéa

  Kör inbäddningsfunktionen av bilder via Instagram så skall du ha rättighet att dela alla bilder du vill! ☺️

  1. Profilbild
   Elin Johansson

   Jag vet, Getty har börjat med det också. Dock så går det inte att göra samma fina collage som att ”ta” bilden liksom. Men ska komma på något bra upplägg 🙂 Tack för tipset ändå. KRAM

 2. Lejla

  Hej Elin.

  För ca. 3 veckor sedan vågade jag äntligen färga håret. Blev en ljusbrun askig balayage på ett mörkare brunt hår. Hur underhåller jag det på bästa sätt? Upplever att nyanseringen tvättas ur och här sitter jag med guldigt/orange hår som lyser fruktansvärt mycket i solen….vill ha håret kallt..inget som drar i röda pigment. Det får gärna bli mörkare för den delen med. Vilka färgbomber kan du rekommendera om man vill behålla den kalla bruna färgen?? Hjälp!!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"