Elins livMy thoughts

SAMMA RESTAURANG – 1 år senare

Hej finisar!

Hoppas ni mår toppen. Vaknade ni också av åska, regn och blixtar kl 06.00 i morse? Jag vaknade till, sprang ut på balkongen och tog in alla saker och sedan somnade jag om till regn-smatter på fönstren. Ni som såg på min IG igår så spelade A och jag tennis, jag älskade det och ska berätta mer om det senare för vi har gått all in. Men efter det så kände vi för att gå ut och käka, varken jag eller A orkade laga mat så det fick bli en sen middag ute. Vi kanske är trista men vi tycker om att äta på samma restauranger där vi vet att det är god mat, haha. Vi satt i taxin och A drog upp en bild från förra året när vi skulle till exakt samma ställe:

Den här bilden tog jag i taxin den 27/7 – 2017 och ett år senare:

Sitter vi på samma sätt (något sämre bildkvalité) , 28/7 – 2018. Jag med blått och A med vitt, samma pose och skillnaden är väl att mina ögonbryn är tunnare men annars tycker jag vi ser likadana ut – haha!!!

Jag hade på mig en sidenklänning från Valerie, väska Chanel och skor Rizzo.

Vi fick reda på att dom bytt ägare sedan 4 månader tillbaka. Vi tänkte faktiskt på att menyn var annorlunda och vi möttes av en härlig Italienare som började babbla med A så jag inte fattar någonting vad någon säger – jag skrattar med typ. Jag åt nog den godaste Carpaccio:n på väldigt länge, den var magisk.

Den snyggaste av dom alla ❤

Sedan tog vi pasta till varmrätt, någon förvånad? Jag tog en Carbonara och A någonting med tomatsås. Även detta var MAGI!!! Vi älskar verkligen mat, jag skulle aldrig kunna välja bort mat för någonting. Att man väljer att bry sig om kilon hit och dit och avstå från denna dreglande goda mat, så konstigt i min värld.

Hur nöjd som helst, haha!

Vi tog Pannacotta till dessert, vi satt länge och sippade på det goda vinet och pratade hur länge som helst.

Vi fick flytta in efter 23.00 och det är en otroligt mysig restaurang med trevlig personal och maten är riktigt god om man tycker om italiensk mat.

Älskar golvet, tror jag sa det förra året också!

Sedan tog jag med denna oförskämt underbara killen hem och vi däckade med våra älskade hundar i sängen. En underbar kväll och ett bra avslut på min semestervecka, imorgon börjar jag jobba på salongen igen!

 

Kommentarer

  1. Annie

    Vilken rolig bildjämförelse, fina ni! Och den klänningen från Valerie var ju verkligen en dröm, jättesnygg på dig!

  2. Erika82

    Halv 6 dundrade det loss i Haninge. Och regnet bara öste ner. Men inte blev det speciellt svalt ändå i lägenheten, kvavt som fasen.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"