Elins livMy thoughts

JAG HAR EN NY HOBBY

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag har enormt med träningsvärk men det är skönt att vara tillbaka till träningen igen. Det har varit två månader där jag har tagit det lite chill med träningen, dels för att Emelie (pt) har fått barn men också för att körkortet tog all min fokus. Men nu är det två månader kvar till bröllopet och nu ska jag tajta till mig lite. Jag bryr mig inte om kilon hit eller dit för ett bröllops skull utan mer att jag själv ska känna mig som vanligt igen.

Men hur som, jag (och A) har börjat spela tennis. Jag sa till A förra veckan att vi skulle dra iväg och spela badminton, jag älskar nämligen det. Sen bor vi några meter från en Tennis-hall (dock har dom inte badminton) så då sa vi ”Eh, vi kör tennis en timme bara”. Vi blev helt sålda, det var riktigt roligt att spela tillsammans. Vi hoppar regler eller att det ska de snyggt ut utan vi fokuserar på att träffa bollen, komma över nätet och att hålla oss på banan.

A är förvisso jätteduktig på tennis, men jag krigade på som bara den för att få till det liksom.

Dock var det fruktansvärt varmt där inne så vi svettades som bara den. Så dum som jag är tog jag långa träningsbyxor, höll på att drunkna i mig själv.

Klara, håret åt alla håll och dyngsura.

Vi vaknade upp möra och fick feeling så vi åkte till XXL för att köpa tennis-racket, nya tennisskor och tennisbollar. Vi är lite så, all in bara. Jag försökte hitta snygga tenniskläder men utbudet på XXL var lite dåligt samt både Stadium och Intersport hade inte en tenniskläder – får kolla på nätet.

Sen var det på’t igen och kroppen svider alltså. Vi kör bollen åt sidorna hela tiden så vi får springa för kung och fosterland, så jobbigt men ack så roligt. Igår var även mitt första träningspass med Emelie (pt) och hon gick loss med ett brutalt benpass. Ikväll blir det tennis igen och överkropp imorgon. Det känns riktigt skönt att vara igång, vi ska även kolla om det finns utomhus banor i området så vi kan spela på grus också.

Kommentarer

  1. Ellen

    Hej! Såg att din lägenhet var ute på Hemmet? Såå fin ju! Trivdes du inte där? Bara undrar! Älskar din blogg och yt
    Kram!

  2. M

    Det finns någon asfaltsbana i Traneberg, vid skateparken typ. Går ju snabbt att gå dit strandpromenaden från er 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"