Business

MIN DAG I BILDER MED myFUJIFILM & MITT BÄSTA ÅR I FOTOBOK

I samarbete med myFUJIFILM & Instax

Hej finaste ni! 

Ser ni den blåa stjärnan där till höger? Ni känner säkert igen den, det är en Instax kamera. Jag såg den först på ett event för längesedan där vi fick fota under eventet och alla la bilderna i mitten av bordet. Sedan när min vän fyllde 30 år förra året, fick vi ta roliga bilder med en Instax och skriva en hälsning och lägga i en skål – det var riktigt roligt att se bilderna dagen efter. Jag har också sett på många bröllop där istället för att skriva i en gästbok – väljer man att fota med en Instax och skriva en hälsning på kortet och brudparet kan spara alla bilder i ett album sedan – hur smart?!

Jag valde att ta med min blåa Instax på en ”Min dag i bilder”. Jag var och fixade håret, åt lunch, var på event och den fick även följa med på en födelsedagsfest på kvällen och där kan jag lova att kameran blev uppskattad.

Den är lätt och smidig att ta med, du kan välja olika fotolägen (t.ex molnigt, soligt, inomhus osv) och dom finns i flera härliga färger. Jag har aldrig varit på en fest där denna inte står i centrum, det är aldrig några snygga ”pose” bilder utan alla gör dom fulaste minerna och har bara roligt med denna kamera.

ERBJUDANDE: 

Jag vill ge er 10% rabatt på din Instax – ange koden ELIN10 i kassan.
Ni kommer till sidan HÄR (klick) 💙

Sedan mina vänner, jag har beställt den finaste fotoboken någonsin. Min farmor hade alltid fotoalbum på oss som barn och alla samlades kring köksbordet för att kolla på alla bilder. Det var ett självklart val för mig att välja kärlek som tema, hundarna och A såklart. Jag ville försöka sammanfatta mitt bästa år någonsin i ett fotoalbum, livet med honom. Även om jag har miljoner bilder på oss i datorn ville ändå jag få ner en del bilder i en fotobok och att den får pryda bokhyllan här hemma.

Jag älskar funktionerna man kan använda sig av. Du kan bland annat ändra layout, lägga in text överallt, lägga in stickers och utforma boken PRECIS som du vill ha den. När jag bläddrar i ett gammalt fotoalbum och personen som satt in bilderna INTE har skrivit text typ ”Grekland 2017” eller ”Elin 8 år” blir jag irriterad – haha. Här kan du lägga in en bild, välja typsnitt själv och skriva t.ex när bilden är tagen och vem som är på bilden. Kollar man då i fotoboken om 20 år så har man stenkoll, viktigt tycker jag!

Jag har en tanke att jag ska beställa en ny fotobok för varje år tillsammans med A, att göra dom exakt lika för varje år – det blir bara bilderna som förändras såklart. Om 10 år har jag t.ex 10 st fotoböcker som står bredvid varandra i bokhyllan, hur fint vore inte det?! Just denna fotbok heter “Fotobok Briljant A3” om ni är sugna på en likadan, annars finns det flera andra typer att välja bland.

SÅHÄR SKAPAR DU DIN EGNA FOTOBOK (steg för steg):

Steg i processen:
1. Välj Kategori/Tema
2. Ladda sedan upp bilder
3. Inne i skapandet av fotoboken kommer följande verktyg upp:
 • Bild
 • Filter
 • Ram
 • Text
 • Layouter
 • Bakgrund (Finns massor med olika bakgrunder att välja mellan och man kan variera från sida till sida om man önskar)
 • Clipart (Finns massor med olika och roliga figurer att välja mellan och man kan lägga in hur många man vill

Jag började redan nu att få in dom nyaste bilderna från Skåne, åh jag är verkligen Så glad för min fotobok ❤

Vill ni också skapa en kärlekshyllning som fotoalbum, har du en speciell resa du vill få ner på papper eller varför inte pryda varje år med dina barn i ett album? Jag vill ge er 30% rabatt på hela sortimentet från myFUJIFILM om ni uppger ELIN30 i kassan. Du kommer till sidan HÄR (klick)

Kommentarer

 1. Lollo

  Hej!
  Blev så inspirerad av ditt album och satte mig och gjorde ett eget. Toppen när du hade en rabattkod också, tyvärr vill den inte fungera?
  Var det bara just den dagen koden funkade?

  Tack för en bra blogg!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"