Beauty

LASHLIFT – Få längre och fylligare ögonfransar

I samarbete med Skin Agency

Hej underbara ni! 

Nu ska jag berätta om behandlingen jag gjorde igår, LASHLIFT. Som jag skrev igår så tycker jag inte om lösögonfransar, speciellt inte när man förlänger dom. När jag ska vara extra piffig använder jag singelfransar men annars går fransförlängning helt bort. Jag vill sminka mig, gnugga ögonen, få bort ALLT SMINK och inte vara orolig om fransarna sitter kvar varje morgon. Sedan kan jag medge att mina fransar är snyggare böjda med mascara än som dom är naturligt. Jag såg en för/efterbild på Skin Agency’s IG-story där dom hade gjort en lashlift och tänkte DET DÄR kanske kan passa mig.

VAD ÄR LASHLIFT?

– Det den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar. Det är ett riktigt bra alternativ till dig som av olika anledningar inte kan ha fransförlängning t.ex pga allergi eller liknande. Det finns tre olika grader på hur mycket du vill böja fransarna, S, M ELLER L och tillsammans går ni igenom hur stor böj du vill ha. Mycket beror på hur långa dina egna fransar är och hur naturligt du vill ha.

HUR LÄNGRE HÅLLER RESULTETET?

– En lashlift håller mellan 6-8 veckor beroende på hur du sköter fransarna och fransarnas växtcykel. Efter en lashlift ska du ej använda mascara eller blöta fransarna på 24 timmar.

VAD KOSTAR EN BEHANDLING AV LASHLIFT?

– Hos Skin Agency kostar det 790 kr och då färgas även fransarna vilket är halva grejen – (utan färg 690kr) . HÄR (klick) kommer ni till bokningssidan!

Mina naturliga fransar innan behandlingen!

Här har jag lagt mig till rätta hos Cornelia på Skin Agency!

Man börjar lägga ett liten silikon-rör precis ovanför fransarna och sedan pillar Cornelia upp varenda frans upp på den. Det gör inte ont alls eller känns obehagligt. Sedan läggs en vätska på fransarna för att böja dom, den sitter på i ca 10 minuter. Efter det läggs fixeringsvätskan på och även den sitter i 10 minuter. Sista steget är att färga under och överfransarna för maximal effekt.

Här ser ni att överfransarna är uppböjda och ena vätskan är på.

HÄR ÄR RESULTATET!!!

Jag har inte världens längsta fransar men ändå så pass att jag ser en stor skillnad. Jag behöver inte använda varken mascara eller böja fransarna vilket är otroligt skönt. Eller, när jag vill sminka mig så kommer effekten bli mycket större, underbart. Naturligt, fräscht och precis som jag vill ha det ❤️

Det är så svårt att fota fransar, haha!

Här ser ni böjen. Mina fransar pekar vanligtvis rakt nedåt vilket gör att när jag böjer dom med ögonfransböjaren får jag hålla på hur länge som helst innan dom står upp. På måndag ska jag sminka mig igen och förmodligen kommer denna behandling underlätta oerhört. Ett hett tips, riktigt bra måste jag säga ❤️

 

Kommentarer

    1. Elin Johansson

      Kan kan man nog men då får du lite svårare att ta bort mascaran vilket gör att du får slita mer på fransarna 🙂 kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"