HairHårfärgProdukttips

COLOURING.ANGELS från Kevin Murphy

Hej underbara ni! 

Jag var uppe med tuppen idag för att ta bilen för att riva av ett armpass med Emelie. Jag har inte åkt tunnelbana sedan jag fick körkort, det går verkligen bättre och bättre för varje dag. Jag är fortfarande mest orolig över att hitta en bra parkering inne i stan, eller vilken väg är bäst att åka pga alla vägarbeten. Men jag försöker tro på mig själv och glida runt med bra musik och försöka ha stenkoll.

Hur som, idag är det sitta framför datorn som gäller för mig. Men jag tänkte börja denna vecka med att berätta att jag testat Kevin Murphy’s nyaste tillskott COLOURING.ANGELS. Det är fyra färgförstärkande behandlingar framtagna för att stärka alla hårtyper, ge glans samt erbjuda olika nyanslösningar. Dom ska också hjälpa till att bevara hårfärg, kvalitet och glans längre.

Pigmenten har valts ut för att förstärka befintliga toner och neutralisera oönskade toner, samt få färgen att hålla längre. Passar alla med blont eller blekt/uppljusat hår som vill fräscha upp, förstärka eller nyansera färgen och samtidigt tillföra fukt och glans. Kan även användas på mörkare hår men ger då ett mer blygt resultat. Behandlingarna är sulfat- och parabenfria, tillför fukt och näring, skyddar håret och ger strålande lyster.

Så säger KM själva om produkten, för mig är det en inpackning med pigment i sig. Jag har länge väntat på nya alternativ som kan nosa Maria Nila’s färginpackingar i nacken lite. Därför blev jag så taggad på att testa dessa från KM. Nu testade jag självklart ”Cool Ash” varianten eftersom jag får gula toner i mitt blonda hår.

HUR GÖR MAN:

– Schamponerar tre gånger på raken som vanligt, vrid ut överflödigt vatten och applicera in inpackningen i håret. Det står att den ska verka i 3-5 minuter och sköts sedan ur. Står inget heller om att man ska avsluta med balsam, jag gjorde inte det.

– Resultat ska hålla i 3-4 tvättar och man kan använda dom hur många gånger som helst.

– Finns i tonerna: AUTUMN.ANGEL (aprikos-rosa) – COOL.ANGEL (gråa toner) – CRYSTAL.ANGEL (genomskinlig glans) – SUGARED.ANGEL (beige)

Jag har tagit dom i exakt samma ljus, ingen ljusring eller någonting – utan bara framför ett fönster. Jag lät den sitta i 10 minuter, jag kammade även igenom hela håret med en stor kam för att fördela det rätt. Det är ett jättebra tips för er som använder färginpackningar, denna är riktigt bra (HÄR – klick) *rea 39kr

Mitt hår var riktigt skitigt innan och därför tänkte jag det var perfekt att visa er före/efter. Håret upplevs alltid ljusare när det är nytvättat så om ni bortser från det så märkte jag inte något direkt superskillnad. Vissa delar på löshåret fick en kallare ton men då väljer jag hellre silverschampo (tips) som gör det kallt på ett nafs.

MEN, en sak som jag verkligen älskade med denna inpackning var hur glansigt håret blev. Håret blev mjukt och jag kände en stor skillnad när det kommer till inpackning. Nu valde jag ”Ash” tonen men det finns en variant som är helt genomskinlig som heter CRYSTAL.ANGEL som jag tror jag hellre kommer köra på. För er som tycker om eran hårfärg men bara vill åt den här glansiga, mjuka känslan ska absolut använda CRYSTAL.ANGEL (HÄR)

Här är Kevin Murphy’s egna pressbild och här ska alla toner finnas med från AUTUMN, COOL, CRYSTAL, and SUGARED. Hade jag inte varit så petig med min hårfärg nu inför bröllopet så hade jag verkligen velat testa den aprikos-rosa och den beiga, dom kanske ger mer resultat.

Kommentarer

  1. Emma

    Hej Elin. Ja letar någon milt roseguld färgbomb att underhålla min färg med, tips slingat mellanblont ligger på 8a vissa ställen o nia andra.
    Ps. Hur gjorde du för o peppa upp dig me körkortet? Ja är 29 o ska börja igen.. Har två kids o de känns fjantigt nog mer läskigt än kul o börja. Liksom att de blir jag som kommer ha ansvar för dom i trafiken. Sen känns de på nått sätt pinigt att ta de i denna ålder. Men bättre sent än aldrig… Mest orolig för ens inlärning inte är lika bra som i ”unga” dagar. Hehe.
    Kram till dig stort lycka me bröllop och till körkortet

  2. Felicia

    Elin! Behöver din hjälp. Jag sätter i Hairtalk om ett par veckor. Jag använder just nu Redkens blåa Extreme-serie och älskar den. Men har förstått att man inte ska använda produkter med protein i på Hairtalk. Finns det någon annan serie hos Redken som går att använda på HT? (Vet att man ska ha Hairtalk produkter för att garanti osv ska gälla, men om man nu inte gillar dessa och vill ta ”risken”.) Massa kramar ❤️❤️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"