HairHårfärgHårförlängning och löshår

FÖRLÄNG HÅRET MED HAIRTALK – mörkt hår med ljusa slingor

Hej mina finaste! 

Hur mår ni idag? Jag är lite seg, eller jag är lite fundersam på allt. Det är inte långt kvar till bröllopet nu och det är mycket som ska klaffa nu in i det sista. Jag längtar något så in i bomben efter att få vara nere i Italien med alla nära och kära och fira kärleken. Men jag tänkte visa er min stjärna till vän, Emelie. Det var dags att sätta i nytt hår, färga och göra en makeover. Hon fick barn för tre månader sedan och hennes hår är i riktigt bra skick med tanke på att hon precis blivit mamma. Jag färgade hennes hår förra veckan och nu var det dags att sätta i Hairtalk, ni ser före och efter ovan.

Jag har använt Hairtalk 40 cm, colormelt 4/6, vanliga nummer 20 & 8 nummer – blandat med plus och vanliga fästen.

Mini-chefen var med också, Leona. Hon satt som ett ljus hela behandlingen, goalz-bebis ❤️

Det är så enormt roligt att göra Emelie’s hår, ni som hängt med ett tag vet att hon är ett givet inlägg i bloggen. Jag älskar att jobba med olika färger i Hairtalk, låta håret bli en annan färg med hjälp av Hairtalk. Sedan vet jag att Emelie är en fena på att ta hand om håret hemma, styla och se till att alltid vara fin i håret –  det blir extra roligt då.

Visst blev det fint? Önskar att jag kunde bära detta hår, helt magiskt vackert ❤️

Kommentarer

  1. Cina

    Har du inga kunder med till axlarna hår? Dina frisyrer som du visar på bloggen är alla likadana, långt och slingat, så det blir tråkigt i längden.

    1. Elin Johansson

      Jo klart, bara söka på ”lob” i sökfältet! Inte för mig, det är liksom det jag älskar att göra. Jag visar inte allt jag gör och om du vill se andra typer av frisyrer så kan du kika på Pinterest eller andra frisörer 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"