Sminktips

NY VIDEO: GET READY WITH ME

God kväller mina underbara vänner!

Jag tänkte att vi skulle fixa oss tillsammans, eller jag babblar på i 25 minuter om allt möjligt som händer hos mig. Jag vet att vissa inte orkar hänga med i 25 minuter medans vissa älskar det. Men jag kände verkligen för att göra en lång, babblig video och jag hoppas ni tycker om den. Har ni några funderingar så är det bara att kommentera. Under här finns länkar till alla produkter jag använde. LOVE ❤️

 

SMINK JAG ANVÄNT:

PRIMER
FOUNDATION
CONCEALER
SETTING PUDER UNDER ÖGONEN
SETTING PUDER ANSIKTE
BRYN
ÖGONSKUGGSPALETTT
EYELINER BRUN
MASCARA
BRUNPUDER
ROUGE
HIGHLIGHT
LÄPPSTIFTET
SETTING SPRAY
PARFYMEN

Kommentarer

  1. Kristin

    Damn görl, that highlight be poppin’. 😉
    Jag gillar ”rambling” långa videos, det är rätt chill att lyssna/titta på.

    Ert bröllop kommer bli magiskt, I’m sure. 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"