Elins liv

CITYFESTEN I GÄVLE

Hej mina underbara vänner! 

Hur mår ni? Som ni kanske märkt har jag spenderat hela helgen i Gävle hos min familj. Vet ni, jag har inte varit hemma i Gävle sedan nyårsafton – HUR SJUKT? Som tur är har familjen hälsat på oss här i Stockholm men det har aldrig gått så länge mellan jag åker hem. Jag slutade efter 16.00 i fredags och sedan packade vi in hundarna och packningen i bilen och körde mot Gävle. Det är inte ens en lång stäcka dit, vi stannade och åt snabbt i Uppsala och sedan körde jag sista biten.

Vi hade lyckats pricka tin Cityfesten, eller Stadsfesten som jag tror det kallas numera. Jag kommer så väl ihåg denna folkfest när man var tonåring. Man gick runt och runt hela dagarna och åkte karuseller, åt onödigt flottiga tilltugg och spanade in killar. Alla människor kommer ut och folk från ännu mindre order möts upp här i Gävle, dygnet runt. När vi kom fram sa mamma och pappa att Lasse Stefanz spelade kl 20.00 och då traskade ner för att kolla på dom.

Här har vi gänget, kanske inte tyckte att det var den mest svängiga konserten men vi stod och ryckte i benen och sjöng med så gott vi kunde.

Efter Lasse Stefanz gick vi runt ett tag men alla var trötta efter veckan och vi valde att gå hem för att ta en kvällsmacka. Vi satt och pratade ett tag och sedan var det dags att däcka ihop.

Vaknade upp till ett strålande väder och vi bestämde oss för att ta en lång promenad med hundarna.

Hittade ett litet utegym där dom hade någon form av studsmatta i marken, så roligt!

Sedan tog jag, A och min lillasyster med oss bebis Molly för att gå ner till Cityfesten för att greppa tag i en Langos. Satan vad gott det är, någon mer som tycker om det? Varannan person som vad i stan gick och bar på denna godbit, vi var tvungna att ta en.

Kvällen avslutades med middag och vi har haft det så mysigt. Vi åkte efter lunch tillbaka till Stockholm och nu ska vi mysa ner oss i soffan, lyssna på regnet njuta att man fryser lite. Imorgon ska jag bland annat träffa sömmerskan till min bröllopsklänning igen, GAHHH!!! Hoppas ni haft en härlig helg så hörs vi imorgon ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"