BeautyBusinessHair

MÅNDAG, MINA PRODUKTER & BRÖLLOPSKLÄNNING

Hej mina stjärnor!

Välkommen måndag, välkommen kyla. Jag behövde till och med dra över täcket över mig i natt – en underbar känsla. Jag vill bara åka iväg och köpa massor med höstkläder och kunna dra på sig ett par strumpor. Jag har också börjat sminka mig i kontoret, jag drar på studiolamporna och ljuset blir helt magiskt bra att sminka sig i. Jag satt igår och letade efter en sminkspegel med bra ljus runt. Jag beställde en gång från den ”vanligaste” sidan för det men deras kundservice var under all kritik och efter två månader utan att jag fick hem spegeln eller hört något från dom så avbeställde jag den. Det är mysigare att sitta i kontoret att sminka sig än på toaletten, jag ska göra rummet lite mysigare så kommer jag vara där mer i höst.

VAD HÄNDER IDAG?

Jag har haft en admin-förmiddag och ska fortsätta jobba på salongen i em/kväll. Efter jobbet ska jag möta upp Ariane för att vi ska träffa sömmerskan från Valerie och vi ska se hur långt vi kommit med klänningen – förstår ni hur taggad jag är? Vi ska även planera klart mitt andra klädval för festen, jag kommer inte ha samma kläder hela dagen på bröllopet. Jag vill kunna dansa loss och slänga mig på alla under festen, haha. Efter ska vi käka middag och bara mysa, längtar.

VECKANS FOKUS?

MINA PRODUKTER: 
I fredags fick jag första proverna från labbet och det var en riktigt mäktig känsla. Nu kommer det säkert bli en hel del vändor fram och tillbaka innan jag känner att allt är helt rätt. Jag började testa lite på mina kunder vilket är för mig den viktigaste biten, hur produkter fungerar på olika hår och jag ber mina kunder vara RIKTIGT petiga på vad dom tycker. Även fast dom kanske funkar på mig så vill jag ändå få känslan på andra hår och få andra synvinklar.

Jag måste också förstå att alla är just olika, även fast jag vill att alla ni ska älska mina produkter så kommer en klump % inte tycka om dom. Så är det med produkter, det kanske kommer kännas jättetungt att höra från vissa att dom är dåliga men det är spelets regler. Det är också därför det finns oändligt mycket produktmärken för alla ska finna sina favoriter.

Här är mina fyra älsklingar (till att börja med), jag vände bort texten för jag ska inte riktigt säga vad varje burk kommer innehålla. Dels för att jag inte är helt hundra på ordningen och för att jag vill få till innehåller precis som det ska vara innan jag sätter namnet helt. Detta är bara små prover och när innehållet är spikat så kommer även design och namnen vara klara. Jag vill hinna göra några förändringar innan bröllopet och efteråt kommer jag lägga FULL fokus. Jag behöver även personal, speciellt en grym PR-person – eftersom jag vill ha en inhouse person och inte ett pr-bolag som sköter allt. Jag har en tjej som jag önskar verkligen vill hoppa på denna satsning men det ska jag försöka kämpa med i höst.

Som ni kanske förstår så fixade jag mitt hår med mina produkter i morse och som jag även skrev ut på Instagram så är fyllighet och enkelhet min största prioritet. Jag vill att alla ska förstå vilken produkt dom ska ha, jag vill att användningen ska vara så enkel som möjligt och jag vill att produkterna ska ge resultat.  Nu sitter min kund och väntar på mig så jag måste kila ut, önska mig lycka till ikväll och HOPPAS klänningen upplevs som vi tänkt ❤️

Kommentarer

  1. Mathilda

    Jag håller inte med dig om alla dina åsikter och uttalanden du gör men du har min fulla respekt som yrkeskvinna som är på väg att skapa ett imperium. Grattis det kommer nog gå bra det där!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"