Elins liv

Elin’s Casa Kennel

Hej finaste ni! 

Jag har spenderat kvällen med denna stensköna trio. Lilla Pixie (t.v) ska nämligen spendera veckan ut med oss för att hennes husse och matte (ville egentligen skriva mamma och pappa) ska gifta sig i helgen. I och med att vi ska vara hundvakt och Pixies första dag med oss så ville jag vara med dom hela dagen hemma. Jag hade en kund inbokad, underbara Therese och sedan åkte jag hem till vovvarna och A åkte iväg och jobbade igen. Det är lite så att ha hund, man får gå i skift och pussla ihop dagen så den går ihop.

Jag skulle egentligen sätta mig ner med bokföringen och skriva ett hårinlägg till er men när jag hade ätit så ville jag verkligen bara mysa med hundarna i soffan. Jag hamnade på Youtube och fastande där i flera timmar, fick ingenting gjort. Men jag har lärt mig att ”jaja, det är en dag i morgon också” – man måste stanna upp och välja det man vill göra för stunden ibland.

Torsten är herren i huset, dock är Pixie äldre men han är karln i stjärn-gänget. Tänk att mitt allt blir 7 år i oktober, hur sjukt är inte det?! Min älskling ❤️

Imorgon ska jag gå upp tidigt, äta min gröt och sedan ska jag göra klart min bokföring innan jobbet. Jag har beställt smink från Kim K’s sminkmärke som jag måste hämta ut, vill ni att jag ska göra en video när jag testar dom? Säg till. Sedan ska jag fixa naglarna, vi ska testa oss fram vilka naglar jag ska ha på bröllopet. Efter det ska jag ha kunder på salongen och på kvällen tänkte jag träna, så där har ni min dag imorgon. Sov så gott, PUSS!

 

Kommentarer

  1. Emma

    Vore jättekul med en sminkvideo där du i allafall använder KKW produkter. 😊Måste inte just vara en First Impression. 😉
    Tack för en lika bra blogg som alltid och hoppas ni och hundarna får en mysig vecka! Kram❤️❤️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"