BeautySminktips

KKW BEAUTY – LÅT OSS TESTA PRODUKTERNA TILLSAMMANS

Hej finaste ni!

Välkommen fredag får man börja med att säga. Jag hade ställt klockan på 07.30 för att vår städare kommer alltid 08.00, men fick beskedet precis då att hon är sjuk och kunde inte komma. Men när jag ändå var uppe så kände jag att jag ville göra klart allt kring videon som jag gjorde igår. Jag frågade er på Instagram om ni pallade med en till sminkvideo och alla skrev JA, så det var ett enkelt val. Jag klickade nämligen hem smink från KKW Beauty, alltså Kim Kardashians sminkmärke för två veckor sedan ungefär.

Jag hämtade ut dom igår och jag testar dom första gången i videon. Jag tänkte jag skriver ut alla priser och mer info här under också, märkte att det var många som frågade om det.

VAD KOSTADE KALASET?

LIQUID CONCEALER (färg: 3 fair light with cool undertones) – $18

CRÈME CONTOUR & HIGHLIGHT KIT LIGHT (färg: light) – $48

BAKING POWDER BAKE 1 TRANSLUCENT – $18

CLASSIC PALETTE – $45

SUBTOTAL $129
SHIPPING $14.95
TOTAL $143.95 USD

 

PS: Jag fick också betala postnord 363 kr.

Funderar ni över något så är det bara att kommentera. Ha en underbar fredag ❤️

Kommentarer

 1. Madelene Finnman

  Hej! Tänkte beställa paletten till min dotter i present. Undrar om du behövde betala någon tullavgift eller enbart frakt? Tacksam för svar.
  Mvh Madelene

  1. Elin Johansson

   Hej 🙂
   Åh, hon kommer blir SÅ glad.
   Jag tror jag fick betala 200 kr till dhl när jag hämtade ut den.
   Kram Elin

 2. Lilly Kayrouz

  Du är så fin Elin.
  Har haft extremt jobbig tid med magproblem och in och ut med ambulans till sjukhuset. Stress i salongen och dödsfall i familjen. Idag är första riktiga lediga dag och detta till äran med en kopp kaffe sitta och läsa igenom vad jag har missat hos dig. Finaste och mest godhjärtade är du, fortsätt vara den du är.
  Längtar till bröllops bilderna.
  Kram från Åkersberga💜
  /Lilly Kayrouz

  1. Elin Johansson

   Men åh, Lilly ❤️ tusen tack. Jag hoppas verkligen att du mår bättre, du måste ta hand om dig. Massor med kramar

 3. Madcat

  Hej Elin! Vad tycker du att man ska tänka på gällande nyans och så om man är naturligt blondin (och för min del, har gröna ögon och rätt ljus i hyn) och är intresserad av att bli brunett? Jag var brunett för många år sedan och då ville jag så gärna ha en rödbrun nyans men det passade mig verkligen inte och jag har accepterat nu att jag måste ha en kall brun färg. Men vad tycker du man ska tänka på så att man får en nyans och ton som passar en och inte en nyans som ser gör att man ser helt blek och konstig ut? 🙂

  1. Elin Johansson

   Hallå 🙂
   Jag fattar, mitt bästa tips är att du går till frisören som får klämma och känna på ditt hår. Hon/han får kolla på dina toner i ansiktet, bryn, ögon och hudfärg. Hårfärg/toner är så otroligt personligt och det måste man bedöma live. Hoppas det går bra 🙂 Kram Elin

 4. Moa

  Hej! Skulle du kunna göra ett inlägg om din senaste insta bild? Om vad man säger till sin frisör om man vill slinga/färga så? Tänker på det blonda svallet med höst ton. Så fint verkligen!
  Tack på förhand! 🙂 kram!

 5. Lotta

  Jag gillar dina sminkvideos!! Jag får så mycket inspiration och idéer just för att du inte är en professionell muk och det känns som allt du gör även är möjligt för mig att göra.

  Jag såg på instagram att du fått en spännande påse från Linda Hallberg, så nu hoppas jag att du vill göra en video/utvärdering med dom. Nu vet jag inte vad den innehöll för produkter, men hoppas att bl.a. det nya pudret, krämen som kan användas till allt ifrån primer till extra glans och FantaStick finns med. Jag vet att du känner att det kanske blir för mycket sminkvideos men jag tror och hoppas att det kanske är fler än jag som skulle vilja se dig testa hennes produkter.

  Tack för den här videon och jag hoppas på fler i framtiden.

  1. Elin Johansson

   Åh, så glad jag blir ❤️ tack. Ja precis, jag ska testa dom – kan göra det i en till video senare om. Massor med kramar

 6. Anna

  Elin, du är en stjärna! Du har ett så vackert yttre och en helt tokunderbar personlighet. Dina vloggar och din blogg är guld ❤️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"