Elins liv

MIN HELG I MOBILEN – bröllopsfrisyren på A, en till ring? – älskar matjesill

Hej mina underbara! 

Hur har helgen varit? Det har mest sprungit iväg känner jag. Men nu vill jag verkligen gå in i september, vår bröllopsmånad – shit vad jag längtar nu. Min helg har varit väldigt lugn, eftersom vi varit hundvakt så har vi velat vara med hundarna hela tiden. Vi har ätit gott, myst och verkligen inte gjort många knop. I fredags köpte jag hem en liten ”höst” bukett som jag såg på Ica. Jag är en flower-killer, den här skapelsen kommer inte leva på tisdag kan jag lova – men jag tycker det är väldigt fint att ha något levande hemma.

Jag jobbade sent på salongen i fredags och avslutade veckan med att piffa till denna sköna böna. Hon skulle på dejt efter och det minsta jag kunde göra var att göra henne flawless i håret – hoppas det gick bra. Hela detta håret är höst för mig, ÄLSKAT!

Vi vaknade kring 09.30 i lördags, åt en god frukost och åkte iväg för att uträtta lite ärenden. Juste, har jag sagt att jag håller på att skrädda”sy” en vigselring?! Jag kommer inte ihåg om jag har gjort det så jag kör det ändå: Jo, jag hade bara tänkt att ha en ring men eftersom förlovningsringen har ett enormt stort minne med sig (Paris) så ville jag ändå ha en vigselring som kommer symbolisera just bröllopet i Italien. Men, stenen är riktigt maffig och jag hade inte fått plats med en alliansring under denna – det hade inte synts alls. Så jag har tagit hjälp av en juvelerare som bygger en helt ny ring kring den jag har, hänger ni med. Jag var där i veckan och smygkikade lite och WOW – WOW – WOW.

På kvällen kände vi för att gå ut och äta, vissa dagar orkar man bara inte – både var sugna på fisk också. Jag började med matjessill, tycker ni om det föresten? Jag hade på mig långbyxor för första gången på länge kändes det som, dom är från Filippa K och blusen är från Massimo Dutti.

Sedan tog jag lax med dillstuvad potatis till varmrätt, förstår ni HUR gott detta är. A tog fiskgryta med aioli och allt satt som det skulle. Vi satt och pratade hur länge som helst och bara njöt ❤️

Idag åkte vi iväg till min extra familj här i Sthlm, min bästa väns mamma med familj. Vi fikade och sedan åkte vi till salongen för att A behövdes klippas. Eftersom det inte är lång tid kvar till bröllopet så tyckte jag det var bra att vi klipper den frisyr han vill ha när vi gifter oss (idag), känner efter och sedan dagen innan vi åker klipper jag honom igen. Förstår inte hur snygg man-to-be jag har, sen fasen vilket hår han har. Det är enormt tjockt, riktigt djup brunt och så fylligt.

Vi avslutade denna helg med en riktigt god pizza från Fat Frank’s, VÄRLDSKLASS. Imorgon ska jag jobba hemifrån, sammanställa första testerna på mina produkter, gör klart samarbeten, städa undan mailen och mycket mer. Jag ska även till Emelie och träna, låter som en toppen måndag för mig. Nu ska vi kolla på Taken 2 och mysa ner oss med hundarna. Åkte och lämnade Pixie innan, saknar henne redan ❤️

 

Kommentarer

  1. Maria

    Hej fina! 🙂 Upplever du att byxorna från Filippa K krympte i tvätten eller töjer sig mycket när man använder dem? Jag har beställt hem ett par i S strl och de sitter bra över rumpa och lår och skönt bra i midjan men skulle de töja sig kommer de kännas stora, så funderar på om det är bättre att ta en strl mindre, men då kommer de sitta ganska tajt så krymper de då så blir det inge bra 🙂
    De fanns bara i blå men tänker att den färgen väl är typ lika användbar till samma tillfällen som svart? Eller känner du mer sällan vill använda de blåa?
    Tack för hjälpen! Kram Maria

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"