Elins livMy thoughts

MIN HELG I BILDER

Hej finaste ni! 

Jag körde igång som fasen igår på salongen, satt i telefonmöten mellan kunderna så jag hann inte ens sitta vid datorn igår på salongen. Jag ska snart åka iväg på ett möte med ett ”branding-företag” med mina produkter. Även om jag kommer börja som ett litet bolag och jag kommer behöva göra mycket själv i början så vill jag ändå se över möjligheterna till att anställa personer som kan jobba med mig och få fram mitt produktmärke till skyarna. Jag anser att man ska låta kunniga personer göra det som är bäst på, därför vill jag få mer information vad jag behöver.

Därför kommer min dag i bilder idag i stället. Jag vaknade utvilad i lördags och A hade en överraskning till mig som vi skulle göra, vi skulle nämligen på SPA. Vi gled in på Centralbadet.

Jag hade på mig en bikini från Calzedonia som jag köpte i Milano i våras. Jag är inget stort fan av färgen röd men just på bikinis, där älskar jag det.

Det var så otroligt mycket folk så vi la oss på terassen och försökte ta in lite sol. Jag fick panik när alla bubbelpooler (eller dom två som fanns) var full, klarar inte av när det är packat med folk. Vi hade inte bokat behandling heller för att det var fullbokat, så vi blev inte långvariga på spa:t om man säger så.

Vi satte oss nere i cafét och skulle ta en lätt lunch. Jag tog något typ av Smörrebröd(?), den smakade ingenting och A tog någon gryta. Ingen höjdare men vad gör väl det, det var ändå mysigt att vara tillsammans.

På eftermiddagen/kvällen kom A’s mamma med man för att umgås lite med oss innan dom skulle på konsert. Efter det slevade vi ihop tacos och A hade sin taco-tröja på sig i vanlig ordning. Han fick det av min bästa vän’s mamma och nu har han den direkt när det vankas tacos – haha.

I söndags gick vi upp tidigt för att träna med Emelie och hela familjen. Två vovvar, en bebis, Emelie’s man, min karl osv – haha älskar att vara här. Det är full rulle, så kärleksfullt och en perfekt start på dagen.

Vi älskar att träna tillsammans, pushar varandra till max och allt blir så mycket roligare!

Vi åkte iväg en sväng på dagen och fixade saker till lägenheten. På kvällen skulle vi ut och käka middag med A’s mamma och fira vår ett-åriga förlovningsdag.

Vi åt en underbar italiensk middag och hade en riktigt mysig kväll. Hela helgen var helt enkelt underbar ❤️

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"