HårfärgHårförlängning och löshårLångt hår

PRE WEDDING HAIR

I samarbete med Hairtalk Extensions

Men hallå där! 

Hur mår ni idag? Jag kan inte må bättre, spenderat halva dagen hos min sköna böna Emelie på Hairtalk Extensions. Som jag har längtat att få sätta mig här kan jag lova. Jag har haft mitt Hairtalk hår länge nu och min plan var att ha kvar det gamla håret tills precis innan bröllopet men vi kände att det går inte. Vi skulle ändå bättra på färgen och göra om allt så då var det lika bra att sätta i nytt hår. Jag har en färg-fix-tid precis innan bröllopet kvar och Haritalk ska även skräddasy en del hår som ska i på bröllopsdagen.

FÄRG:

Vi har successivt slingat bort min maffiga, mörka bottenfärg jag har haft i flera år. När man färgar så mörk bottenfärg år efter år kan det till slut bli för kompakt och vill man då måla slingor upp mot bottenfärgen så kommer dom slingorna aldrig bli riktigt snygga. Sedan ville jag inte ha så stor kontrast på bröllopsdagen så vi valde att successivt slinga bort den. Förra gången fick vi nästan bort allt och denna gång målade Emelie upp några ljusa delar för att få dom ljusa slingorna att poppa lite mer och väck med dom sista mörka pigmenten. Vi la en mörkare, kallare toning i botten efter slingorna för att mitt egna hår ska få en finare nyans. Jag älskar färgen som är nu, den blir det på bröllopet!

HAIRTALK:

Vi la 5 paket, 4 st 45 cm och stora raden är 55 cm.
Färgerna på Hairtalk är: 613/18, 613 och 25.
Dom är colorplussade med silver på några och regular+red på vissa.

Vi beställde libanesisk vegetarisk lunch, bästa maten som finns!

Jag känner igen den blicken, den koncentrerade blicken – haha. Finaste Emelie ❤️

Jag är så nöjd. Som ni har märkt på sista tiden väljer jag att ha rakt hår oftare än normalt. Jag älskar mina lockar men det har varit svårt att ha utsläppt hår i sommar på grund av värmen men också för att fasen; jag måste förändra min look ibland. Jag träffade Jannike hos Emelie när jag kom och hon klippte av sig håret, damn var den tjejen är het alltså. Men hon blev så snygg det korta håret, någon gång ska jag köra på en längre lob.

TRÖJA (här-klick) – BYXOR (finns inte kvar) men liknande (HÄR-klick) – SKOR (HÄR-klick)

 

Kommentarer

 1. Eva

  Hallå?? Skulle ju vara trevligt om FU kunde svara på frågan om vad som händer med er lägenhet som är uppe på Hemnet? 🙂

 2. Marielle

  Tänkte ställa en hårfråga här då du inte svarade på den på Instagram.
  Hur kan man enklast fixa till sår så att de blir friskt i hårbotten? Har petat endel för att jag trott att de vart beläggningar men det är det inte. Istället har det blivit sår då.
  Undrar även vad det går att göra emot kliande hårbotten, framförallt i bakhuvudet kliar det ibland.
  Ha det bäst Elin!

 3. Elisabeth

  Wow så fin du är!!!😍 Vilken strl har du på tröjan, är det små storlek på den? Tänkte beställa efter en likadan…blir perfekt nu till hösten!😀 kram.

  1. Elin Johansson

   Men tusen tack 😄 Jag har M i min, det är normal storlek på den. Den ska ju vara lite större så M passar mig perfekt! KRAM

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"