HårfärgProdukttipsSkadat hår

BRONDE FREDAG

God morgon älsklingar! 

Hoppas ni mår bra. Jag sitter på kontoret med datorn i högsta hugg och ska snart bege mig till salongen. Men igår, GAH – då hade jag denna pärla till kund. Detta måste vara höstens finaste färg, sedan att det passar henne så enormt bra gör det det hela ännu bättre. Jag har använt mig utav hennes egna bottenfärg, lagt in mörka blonda delar, målat ljusa delar, flyttat upp ombren och tonat in allt i en beige/mocca ton. Hon har ett riktigt fint hår, dock var det inte så vackert första gången:

Såhär såg det ut första gången hon kom till mig. Hon hade en mörk potta på huvudet, riktigt blekta och slinta längder och jag pumpade även in massor med färg redan då.

Sedan titta som det kan bli efter några besök, ett riktigt bra arbete hemma med bra produkter och regelbundna besök hos frisören ❤️

Här kommer några tips på en bra kombination. Alla dessa produkter använder jag dagligen, både på mina kunder och på salongen. Eller är ni ute efter en ny olja, leave-in eller inpackning så har jag gjort tre separata inlägg om just varje specifik produkt. Hörs sen!

DOM BÄSTA OLJORNA (klick)
DOM BÄSTA LEAVE-IN (klick)
DOM BÄSTA INPACKNINGARNA (klick)

Kommentarer

  1. Daniella

    hej, först vill jag börja med att du ser verkligen genuint lycklig ut just nu. och du inspirerar verkligen mig varje dag! min högsta önskan är att få komma till dig och klippa/färga håret! 😍
    till det jag vill fråga. jag behöver tips, vad anser du att en person med väldigt tunt och lockigt hår ska ha för frisyr. ibland vill jag ha lång och ibland kort men då får jag känslan att det blir väldigt burrigt/stort i topparna. vill göra något nytt 😩

    tack för allt du gör! 💗

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"