My thoughts

SÅ NERVÖS & ETT STORT TACK

God morgon fina ni (fast klockan är 11.30)

Jag hade FULLT upp igår, det var en känslomässiga dag – haha. Igår var det nämligen A’s dags att bli kidnappad för sin svensexa. Jag skulle egentligen åkt till Norrland denna helg men i och med hundarna och allt kring hans svensexa så var jag tvungen att boka av det. Det kunde jag ju inte säga till A så jag har spelat på att vi flyger upp till Norrland och all packning kring det – haha. Jag har försökt agera så normalt som möjligt och vi har en rätt stor logistik med att vår vardag ska gå ihop så jag har haft det tufft med att ljuga. Men efter lunch blev han tagen och grabbarna fick ta över, nu är dom i Kiev.

PS: Sedan vill jag passa på att tacka alla er som läste mitt senaste inlägg under. Shit, jag blev så enormt glad och tacksam att ni förstår mig. 

Jag valde att vlogga igår också, sedan glömde jag att avsluta den och jag tror materialet är KAOS. Jag kände mig så virrig och snurrig, ska avsluta den idag och se om det går att klippa till den bra.

Så jag hade världens tråkigaste kväll igår. Jag åt fryspizza till middag och mös med hundarna i soffan hela kvällen. Men idag kommer det bli betydligt roligare. Några tjejer kommer hem till mig ikväll, ska bjuda dom på mat och dricka goda drinkar. Jag ska först åka till systemet och sedan måste jag handla lite glas till drinkarna. Ha en härlig lördag vänner ❤️

Kommentarer

 1. Malin

  Hej Elin! Jag hade en fråga om att ta vitaminer/tabletter för att få bättre hårhälsa under din Instagramfrågestund men den kom inte med! Vad anser du om att ta tabletter, tillskott eller vitaminer eller vad det nu kan vara just för hårets skull? Kan det ge en effekt och just vad är det bästa att ta isåfall?

  Sen är jag en av säkert massor av personer som är intresserad av att få en plats i din frisörstol!!! Har du en plan på hur din (eventuella) nästa avgöring av detta kommer gå till? Jag missade tyvärr förra gången du tog nya kunder. Jag tänkte om du planerar att säga till i förväg och ha en tid då man kan skicka in sin ansökan om att få gå till dig eller om den lär bli som förra gången att det (för oss iaf) blev spontant att man fick veta att ”nu kan du skriva om du vill komma till mig” och att den sen var över på nån timme.

  Måste säga att om jag fått chans att gå till dig, för det första haft äran att få det utan kostnad i flera år (wow!!),hade jag aldrig bytt bort en så duktig frisör för att en började behöva betala för din magi! Jisses vilken magi du gör med alla svall jag fått se under tiden jag följt dig!!

  Kram på dig!!

 2. Emma

  Så fin Highlighter 🙂
  Ditt förra inlägg, såna åsikter skulle behövas av fler som når ut till många, ser framemot o följa o så småningom få testa dina produkter, har stort problem me frissigt torrt hår (rj slitet utan torrt hår i mig själv) svårt o få volym om ja har i de rätta filt produkterna för att mjuka upp längderna, då varit lite trixigt o hitta passande produkter. Lycka till med dig! 💜👍🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"