Elins livMy thoughts

VILKEN PANGHELG, KYCKLING LASANGE & DIN KÄRLEKSHISTORIA

Hej finaste ni! 

Hur har helgen varit? Min har varit blandat men kontentan av den har varit en PANGHELG. Ska jag vara ärlig så har jag tyckt det varit tufft med alla skriverier där folk uttalar sig så enormt idiotiskt, är taskiga och ibland tappar jag hoppet om mänskligheten. Det får mig också att fundera på hur vi egentligen ser på t.ex kärlek eller relationer – vart är vi påväg?! Ska man inte få uttala sig om hur en annan människa får en att må utan att det ska klassas som ”brottsligt”?!

VET NI!
Det har varit helt underbart att höra eran historia om er kärlek ni lever tillsammans med? Hur träffades ni, eran kärlekshistoria? Hur får han/hon dig att må? Kan ni beskriva er kärlek i text? Vad är det bästa i erat förhållande och vad är det bästa mellan er?

Jag hade älskat att få höra fler prata om underbar kärlek också, inte bara sorg och missunnsamhet… Lika väl som man ska lyfta svek och brustna hjärtan så måste det finnas andra som tror på kärleken. Hade varit roligt att läsa och dela med sig.

För här under, såhär tycker vissa: Att man ens godkänner dessa kommentarer och tycker det är okej. Jag tycker Camilla på Bloggbevakning gör ett riktigt bra jobb i övrigt men jag tycker fortfarande att hon är så smutsig som normaliserar detta tyckande om helt oskyldiga människor. Kasta ut metspöt och låt kommentarerna göra jobbet – usch. 

 

Men i lördags hade jag bjudit hem Sandra, Johanna och Felicia på middag. Jag bjöd på Limoncello Sour som drink, rödtjut och champagne. Jag lagade också en magisk Kyckling Lasagne som ni ska få receptet på, GAH vad gott det blev. Vi satt och skrattade så tårarna sprutade, en riktigt tjejkväll. Så mycket kärlek jag känner för mina vänner, även fast vi inte hinner ses så ofta men fasen vilka bra tjejer har har i mitt liv.

Vi förflyttade oss in i sovrummet för Sandra och Johanna ville hugga in i min garderob för att finna några alternativ till bröllopet. Jag har så enormt mycket kläder och vissa saker använder jag nästan bara en gång för den ”har redan varit med på bild” och vissa saker har jag prislappar kvar på.

Jag hade på mig en helt underbar blus från Dagmar, ni måste ha den (HÄR-klick) Jag fann också en gul omlott-blus som jag verkligen blev kär i, gult är min grej nu (HÄR-klick) ❤️

Jag och Felicia satt och drack bubblor och såg på när tjejerna slängde av sig kläderna och testade för fullt. Det kändes nästan som vi satt i sängen inför den stora dagen, vi hade så jäkla roligt alltså.

KYCKLIG FAJITA LASANGE! 

 • 4 st kycklingfilé(er) – jag köpte minutfilé strimlor (eller 300 g quornbitar om veg)
 • 2 st gul lök(ar)
 • 2 st paprikor, gröna
 • 1 dl grädde
 • 1 burk majs
 • 2 påsar ost, riven (Västerbotten & Mozarella)
 • 1 burk(ar) Vitlökssås, Garlic Salsa
 • 1 paket faijtasmix , Faijtas kryddmix
 • 8 st tortillabröd, 1 paket

Sätt ungen på 200 grader
Skär kyckling, lök och paprika i små bitar och bryn i en stekpanna
Blanda i salsan, kryddmixen, och grädden. Låt småputtra i ca 10 min, lägg i majsen
Smörj en eldfast form (jag tog en springform) och varva tortillas, en den ost och kycklingblandningen. OBS! Börja och sluta med tortillas!
Strö över resten av osten och gratinera tills osten fått fin färg, ca 15-20 min

Jag gjorde en sallad till på sidan och hade tortilla chips, vitlöks-sås, salsa och guacamole till. DET BLEV GOALZ.

 

Kommentarer

 1. Elin A

  Men på riktigt, vad är det för kommentarer om andre och er kärlek till varandra? Det var det värsta jag läst. Den svenska avundsjukan!!! Fyfan, kan man inte glädjas åt andra? Jag ser hur bra du mår med Andre och er kärlek för varandra är något utöver det vanliga. Det gnistrar om er. Och ni är typ det snyggaste paret jag vet ;* han är så fin emot dig Elin och man märker så väl hur han månar om dig. Ni två ❤️

  Själv träffade jag min man på ett fik inne i stan. Han satt där med en kille som kom ifrån samma stad som mig och visste vem jag var. Han började flörta lite på avstånd och sökte hela tiden ögonkontakt. Jag tyckte först att han var lite väl på och fattade aldrig att han stötte på mig. Sånt ser aldrig jag 😅 sedan letade sen upp mig på Facebook och på den vägen är det…. vi blev ett par och 2 år senare förlovande vi oss. Och efter 4 år tillsammans gifte vi oss. Den var en helt magisk dag.

  En vecka efter bröllopet mådde jag väldigt annorlunda och misstankarna om att jag var gravid växte sig allt starkare. Och det blev ett starkt plus på stickan när jag tog flera tester. Det kändes som en skänk från ovan.

  Han får mig att bli mitt bästa jag. En gladare människa och mer kärleksfull både mot andra men också mig själv. Jag älskar hur vi månar och varandra och trots allt detta är bästa vänner och själsfrände. Det finns ingen annan än honom som jag vill dela mitt liv med.

  Njut av kärleken Elin. ❤️

 2. evelina

  Åh jag vill också skriva om vår kärlekshistoria. Den är ganska söt faktiskt!

  Vi gick på samma folkhögskola, han bodde på internatet och jag hemma hos mamma. Januari förra året så valde jag att flytta till internatet, både för att få bo hemifrån lite (var ju trots allt 24 år gammal) men också för att jag ganska precis kommit över ett heartbreak! Jag ville testa något nytt och pratade med skolan som gav mig två olika rum i två olika byggnader att välja mellan! Då jag var intresserad av att bli närmre vän med några på skolan så valde jag rum därefter och hamnade i rummet mitt emot Gustav. Jag visste att han tyckte jag var väldigt vacker då vår gemensamma vän berättat detta för mig (ett försök att få ihop oss) men jag såg honom enbart som en liten pojke! Kvällen jag flyttade in så hade vi fest och jag blev otroligt berusad pga nervositet och det hela slutade med att han tog hand om mig och somnade bredvid mig på mitt rum, med alla kläder på, intryckt mot väggen utan täcke. Dagen efter väcktes något inom mig och jag började ganska direkt tycka om honom, jag har aldrig träffat en kille innan som inte försökt utnyttja att jag varit full för att få en kyss eller dylikt. Men min Gustav bara somnade och lät mig vara!

  Veckan därefter var full av oskyldiga meddelanden, långa samtal på nätterna och filmtittande tillsammans. Tills på fredagen när han spelade poker med sina vänner, blev full och förklarade sin kärlek för mig och började gråta (han förnekar detta idag men jag vet att det är sant haha!) när jag berättade att jag kände samma. ”Men nej det kan inte vara så bra. Att den jag känner såhär för känner samma för mig”. Vi kysstes den natten och tiden stannade! Han hyrde en lägenhet i min hemstad sommaren efter skolan slutat för att få vara nära mig och i augusti 2017 flyttade vi till vår första gemensamma lägenhet. Det har inte varit lätt, det har inte alltid varit en saga och vi har bråkat mer än man kanske borde. I april gjorde han slut, jag vägrade acceptera det och började prata om våra minnen och vår framtid och dagen efter bröt han ihop och sa förlåt och ville ta mig tillbaka, han insåg att jag var kvinnan han vill ha en framtid och barn tillsammans med, det gjorde ont att han behövde göra slut för att inse det, men idag är jag glad då vi är mycket starkare än förut <3

  För 1,5 vecka sedan flyttade vi till Uppsala och vi planerar att bli föräldrar nästa år. Han är mitt allt som alltid vill mitt bästa och även om han driver mig till vansinne ibland så är han den bästa för mig och jag kan aldrig tänka mig något annat! Aldrig någonsin har jag blivit så bortskämd eller älskad!

 3. Eva-Marie

  Nämen nu kan jag inte hålla tyst längre! Var är det för människor som skriver så fruktansvärda kommentarer om er? Vad vet de? Har de inget eget liv? Luktar ren och skär avundsjuka låååång väg! Överprisad frisör med mycket begränsat register, bullshit! Elin, det finns en orsak till att jag gått hos dig sedan du var typ 20, och det är att du är helt enkelt bäst! Du har alltid jobbat stenhårt, står fortfarande med båda fötterna stenhårt på jorden och är alltid så glad och trevlig, man går alltid hem med ett glatt humör (och förstås fantastiskt hår) efter ett besök hos dig. Din stor kärlek träffade jag av en slump förra veckan, och det finns då definitivt inget creepy över honom! Så håll hårt i honom, och njut av den fantastiska tid ni har framför er, både bröllop och sedan resten av ert liv tillsammans! Jag tror på er och på kärleken ❤️😘

 4. S

  Jag och maken träffades när jag var fast i en olycklig lång relation.
  Vi möttes ute på krogen och jag föll ganska fort. Men inte han, så jag behövde bearbeta honom 😅.
  Jag skilde mig och jag och mitt barn flyttade till en lägenhet. Och jag dejtade killen i 1,5 år innan han insåg att jag var ” The one” . Där och då fick vi besked om att han hade cancer. Jag vart tur nog gravid i samma veva. Vi flyttade till hus och några månader senare kom vårt första gemensamma barn. Lyckan att ha 2 barn❤️ Där efter gifte vi oss. Vi drömde om fler barn och försökte i 4 år innan vi fick utreda oss och det visade sig att maken blivit steril av cellgifterna han tog i samband med cancer behandlingen. Så tur som var hade han frusna spermier så jag fick gå på hormonbehandling med sprutor och göra äggplock och vi lyckades blir gravida på första försöket, vi fick en liten pojke förra året❤️ Min make är den snällaste, finaste, mannen i hela världen. Han är en super bra pappa, han är min stöttepelare och vi har gått igenom enormt mycket tillsammans och vi har aldrig någonsin bråkat. Vi båda avgudar varann och spenderar all tid vi kan tillsammans då vi älskar att umgås. Han är min bäste vän och jag är så glad jag kämpade för våran relation och framtid och jag kommer aldrig sluta göra det ❤️

  Så jag tror definitivt på den sanna kärleken ” The one” ” Den rätte” oavsett så tror jag att jag mött honom och lever med honom ❤️

 5. Tina

  Efter måånga år, tro mig – säkert 200 hopplösa dejter, där jag fick förhoppning och sedan blev dumpad av ingen anledning alls egentligen mer än att deras jakt fortsatte. Jag kände mig ledsen och nere och tänkte att EN dejt till tar jag sen skiter jag i det här, går det inte vägen nu så går det aldrig och jag bosätter mig i skogen med sju hundar och lever lyckligt ensamliv istället.

  Men tji fick jag.. Sista swipen på Tinder blev mitt lyckokast. Direkt nära våra blickar möttes så blixtrade det till, både han och jag märkte det, och sedan hade vi en otroligt fin kväll där vi provsmakade öl och avslutade med en kyss. Redan på bussen hem så hade han sms:at mig och när jag hörde av mig dagen efter så sa han att han inte kunde sluta le för att han tänkte på vår gårdag.
  Vi sågs den dagen också, och dagen efter det, och efter det.. och sedan dess.

  Vi har pratat om detta i efterhand och vi var båda på samma nivå. Vi ville ha nåt seriöst och nåt som vi kunde tänka framtid med, inget trams och lek och tjaffs. Öppna, ärliga och kommunikation om allt.

  Här står vi nu, 1år och 8 månader senare i vår villa med en bebis på väg.
  Jag kunde inte vara lyckligare och han får mig att känna mig trygg, glad och han är min bästa kompis alla dagar i veckan.

 6. Kärleken är större än allt

  Människorna som skriver dessa kommentarer kan inte ha träffat the one. Klyschigt men sant, när det är rätt så bara VET man! Hade min sambo friat en vecka efter vi träffades hade jag sagt ja direkt! Nu har vi träffats i ca 1,5 år, jag är fortfarande hopplöst nykär och han likaså. Flyttade tillsammans från Norrland till södra Sverige långt från våra hemstäder, men hem för mig är där vi får vara tillsammans<3

 7. Annelie

  Elin, jag tycker ni verkar ha en så otroligt fin relation något du verkligen förtjänar! Helt otroligt vad missunnsamma människor kan skriva i skydd av anonymitet. Massa kärlek till er. Kram

 8. Stephanie

  Jag och min kärlek kom i kontakt med varandra för första gången när jag var 15 år och han 19. Jag spelade en del onlinespel på den tiden och lärde känna en tysk där. Han hade i sin tur en vän som jag föll pladask för, en vinter 2005, (trots att vi aldrig träffats). Vi hade kontakt under en längre tid, men bröt sedan med varandra då livet kom emellan. Vi hade lite kontakt igen 2010. Åtta år senare, i början av året kom vi i kontakt igen och vi bestämde oss för att äntligen ses för att se vad detta kunde bli. Jag åkte ner till honom i april och det var bara vi direkt. Jag är 28 år och han 32 år nu. Allt känns bara s å jäkla rätt, vilket innebär att jag troligtvis inom en snar framtid kommer flytta till Tyskland. 🙂 Han är en fantastisk man som både lyfter mig, men även utmanar mig att se saker ur olika perspektiv. Jag är lika totalt, hopplöst, upp över öronen förälskad i honom idag, som då när jag såg honom på en liten brusig webcam-ruta på msn för 13 år sen. Han är min person. Länge leve kärleken! <3

 9. Cassandra

  Åh Elin, jag tycker verkligen synd om dig och alla ”offentliga” som tros ska tåla vad som helst.. ni ska få samma respekt på era plattformar som ni förtjänar i verkliga livet, tror inte äns en bråkdel av dessa personer hade vågat säga alla tråkigheter ni får varje dag om dem stod i samma rum som er:(

  Jag och min sambo träffades när jag var 16 år gammal, jag hade precis slutat nian och skulle börja gymnasiet. Han fick första året på gymnasiet och vi bodde halvtid på bussen mellan varandra under dessa åren😅 sen när jag tog studenten fick vi möjlighet till en lägenhet som vi flyttade in i, nu är vi husägare, hundägare och väntar vårat första barn💕 7 år tillsammans och jag blir bara mer och mer kär i denna mannen som jag en vacker dag vill kunna kalla för make💕 stort grattis till er och ett lycka till för bröllopet!

 10. Kajsa

  Det är ju helt ofattbart hur människor tar sig friheten att analysera och döma folk och deras relationer. Hur har man mage att skriva och rädda det med ”inte för att vara sån men…”. Hur kan man skriva att någon SER UT att slå sin fru och sedan stå fast vid den sanningen? Så tråkigt att vissa inte har bättr saker för sig. Hoppas verkligen inte du tr åt dig av dessa destruktiva människor Elin, du är bäst! Fortsätt att visa er kärlek och all lycka till med bröllopet ❤️

 11. Mona

  Jag blir så förbannad när jag läser dessa kommentarer. Hur i h-vete kan man jaså mycket synpunkter på personer man inte känner??? Jag känner både Elin och hennes fästman och träffar dom regelbundet. Dom är två av dom mest omtänksamma och fina människor jag känner. Helt skrämmande hur korkade en del människor är. Det luktar avundsjuka lång väg…. En arg 55-åring som inte är släkt med någon av dom.

 12. Hanna Malmén

  Jag träffade min man samtidigt som jag gick igenom en jobbig separation från min förra sambo. Den historian avslutades på ungefär samma sätt som du gick igenom…
  Jag arbetar också som frisör, på den tiden var jag anställd och träffade min J på jobbet! Han är byggare och renoverade huset som den salongen jag jobbade på låg i. Det började med flirtiga blickar från bådas håll, tills han klev in en dag och bokade en klippning🤗 Efter den klippningen blev jag fast, en lunch blev till en middag som blev till att sova tillsammans varje natt! Hade aldrig känt mig så sedd och älskad förut, tänk att man tror att man vet vad kärlek är?
  Nu har vi hus och en underbar vovve tillsammans, inne på 9:e året och 4:e året som gifta❤️
  Vi har så sjuukt roligt tillsammans, han är min bästa vän och en sån fantastisk stöttepelare!
  Aldrig hade jag varit där jag är idag utan honom, han fick mig att våga säga upp mig från anställning och öppna egen salong! Nu expanderar jag och ska bygga en helt ny salong och anställa fler frisörer, livet kan ta så härliga vändningar❤️

  Er kärlek är just ER kärlek, mer äkta kan det inte bli!

  Önskar dig STORT lycka till med erat bröllop, njut av både stunden och din man! ❤️

  Kram från Hanna

 13. Sofia

  Men va i helvete???? ”han ser ut som nån som slår sin fru”????? ser de människorna ut på ett speciellt sätt? helt sjukt att skriva så! vilka, förlåt mig, idioter som skriver såna hemska saker! Jag hoppas att du på nåt sätt kan skaka av dig de här hemskheterna och ta åt dig av kärleken i ditt eget flöde här! Jag tycker ni är så fina tillsammans och med hundarna, sån kärlek!

  Jag träffade mig man för 6 år sedan på nätet, nu har bi köpt hus och har en helt underbar liten son, livet känns rätt bra just nu- och det är alldeles för kort för at gå runt med hat i hjärtat! Mer kärlek åt folket !!!!

 14. Elisabeth

  Måste bara säga: usch, vilka hemska kommentarer!!!:( Ni som är så fina och underbara! Hur kan man ens skriva nåt sånt? Jag och min man träffades på krogen genom n gemensam vän, nu har vi bott tesamnans i 7 år, och vi gifte oss äntligen i våras. Ser så framemot att få ”följa” me på er speciella dag!;) Massa med kärlek till er båda fina ni! Kramar💞

 15. Malin

  Så sjukt trist inställning till livet och kärleken, att bara sitta framför en skärm och hoppas på en personlig sorg för någon annan för att få säga ”vad-var-det-jag-sa”. Vilka gör så? Hur mår dom? Även små nålstick gör ont till sist, så läs inte, hoppa över och lägg din energi på annat! Kram

 16. Clara

  Vänta nu.. vaaaa?!?!?!! Skriver folk såntdär?!
  Jag har följt olika bloggar i 10 år nu och har aldrig sett maken till sjuka kommentarer?! Alltså usch!!

  Är man kär (speciellt nykär) är det klart man vill ge sin partner allt, både i handlingar och i gåvor.
  Jag tycker ni verkar vara hur gulliga och lyckliga som helst med varandra❤️ Finaste ni 😍

  Jag träffade min sambo samma vecka det tog slut mellan mig och mitt ex, men efter att ha levt ihop med en psykopat i ett destruktivt förhållande i fyra år var jag mer än redo att få uppleva riktig kärlek som jag nu fått göra i tre och ett halvt år.
  Jag har aldrig träffat en finare människa än min sambo 😍
  Vi träffades på en inflyttningsfest, en vecka senare sov han över hos mig och fortsatte göra det natt efter natt i månader, vi blev varandras vardag direkt. Allt kändes så bra och rätt från allra första början! Idag bor vi i en bostadsrätt och jag ångrar aldrig en sekund att jag vågade släppa in någon ny i mitt liv trots alla tidigare svek och otroheter!

  Önskar er två all lycka! Ta aldrig åt dig av elaka kommentarer om er för ni är verkligen världens finaste par, ok? ❤️

 17. Matilda

  Tänkte på det du skrev ang att hitta sin kärlek ..
  Jag träffade min via ( hör å häpna hehe ), Tinder.
  Men han är definitivt det bästa som hänt mig, och ända sedan vi träffades i Juni förra året har vi setts varje vecka, och är sedan i Torsdags sambos 🙏🏼
  I övrigt om kommentarerna om dig & A, så gör det så in i helsikes jäkla ont att läsa ..
  Hur kan ens människor med å skriva ut det? Vissa saker håller man för sig självt.

 18. Jenn

  Vilken powerbrud du är!! Har följt dig väldigt länge och jag är så otroligt glad för allt du tar dig an och över förhållandet med din blivande man. Ni är verkligen SÅ fina tillsammans!! Det är helt galet vad folk får luft ifrån, att man ens på något plan kan tycka det är okej att skriva sådant? Förstår även att det är svårt att se förbi men kommentarerna säger så mycket mer om dem som personer. Önskar dig och A all lycka i framtiden!
  Min kärlek är en jag träffat på Tinder, vi har umgåtts i drygt en månad och han tog mig verkligen med storm. Allt har gått väldigt fort men allt känns så rätt! Han har fått mig att sväva på moln och det bästa är hur han alltid ser till att jag mår bra och pushar mig för att han vill så gärna att jag ska komma närmare mina mål. Han är min stöttepelare och den jag litar allra mest på. Denna underbara känslostorm. Kram på dig underbara du!

  1. Elin Molimenti
   Elin Johansson

   Jag vet, detta är bara ett liten del – varje månad sedan vi träffades får jag läsa detta om oss 🙁 gör mig så ledsen.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"