Beauty

ANASTASIA NORVINA EYE SHADOW PALETTE

Men hallå finaste ni! 

Alltså jag satt imorse och läste alla kommentarer på mitt senaste inlägg om era love-stories, KÄRLEK alltså. Jag ska svara på varenda en senare, blev så sjukt glad för era berättelser. Jag tänkte visa er mitt nyaste tillskott i sminkfamiljen, NORVINA paletten från Anastasia Beverly Hills. Jag har kollat på hur många tutorials på Instagram dom senaste veckorna där en efter en gör så fina sminkningar. Det är så jag testar mig fram, ser hur dom gör och sedan gör jag min egna grej. Jag känner att dom har steppat upp en smula för alla skuggor är så pigmenterade och alla toner är helt fantastiska på.

Jag rev av en snabb bild från i lördags där jag testade en rosa-aktig ton och fasen vad jag älskade det. Dom ljusa, poppande skuggorna är verkligen ON POINT. Varenda palett som kommer från Anastasia är magiska på sitt sätt men denna, den är något utöver den vanliga!

JAG HAR ANVÄNT: 

BASE
LOVE
PASSION
WILD CHILD
CELESTIAL
DREAMER

Den kostar 545 kr och finns att klicka hem (HÄR – klick) – höstens MÅSTE!

Kommentarer

 1. Madelene

  Hej Elin!
  Hoppas du ser detta och ha möjlighet att svara. Har massor av frågor. 🤣
  Först, super stort grattis till körkort och giftermål. Så himla glad för din skull.
  Köpte schampot pureology hydrate är en blondin. Men första flaskan så va schampot vitt men nu när jag beställde så va de lila färgat? Ha jag fått ett annat må tro då? Namnen är desamma men flaskan är något ljusare lila. Och bästa leave in för blont och väldigt tjockt hår? Ha läst ditt inlägg om leave in men vet inte vilken man ska satsa på? Stor kram

 2. Molly

  Hejsan! Jag var hos frisören för ett tag sen och bad om en balayage, det är något hon själv marknadför sig för att göra. Som jag förstått det innebär balayage att man handmålar på slingorna? Det var inte riktigt så det gick till för mig, hon tupperade upp hela mitt hår tills det såg ut som ett fågelbo och la blekningen i slingorna som stack fram under. Är det verkligen en balayage? Känns nämligen nästan som att jag kunde gjort det själv än betalt 2600 för att få det gjort hos frisör x) Kändes som mitt hår grät när hon sedan slet ut tovorna vid shamponeringen 🙁

 3. Anonym

  Har denna palett lika mycket ”fall out” som de tidigare? Jag älskar dessa paletter men irriterar mig något enormt på detta.

  1. Elin Molimenti
   Elin Johansson

   Jag tycker denna har något mindre än dom tidigare men fortfarande flyger det rätt mycket. Dock tycker jag pigmenten är bättre och jag kan då leva med att skaka borsten något mer 🙂

 4. Therese

  Har också den och den är grym, älskar alla anastasias paletter! Det enda negativa med denna är att färgerna är lite huller om buller, varje matt skugga har en jämnlike i de glitteriga / skimmeriga så det hade vart snyggare med att ha dem jämte varandra ovan och under! Finns bild på just detta om du googlar, folk som sorterat om palettens färger så skuggorna ligger mycket snyggare haha. Oavsett så är paletten så himla fin och kul med en färgkod liksom! Älskar dock nude paletter, Anastasias – soft glam och Tartes – toasted paletter är helt klart mina absoluta favoriter med varma nudeskuggor i ljusa och mörka toner som passar lika bra till både dag och kvälls makeupen. Det är fanimig de perfekta vardags och höstpaletterna, kan inte slita mig från varma nudefärger! <3

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"