BeautyElins liv

MOT BRÖLLOP I SKÅNE & NY BUS

Hej mina fina! 

Jag har så mycket att göra så jag får panik. Jag håller på att boka om mina kunder framöver för att jag får inte ihop mitt liv. Jag vet inte vad jag tänkte med att jobba som en galning IN I KAKLET för att sedan direkt åka ner till Italien för att gifta mig. Nej, nej nej – jag vet inte vad jag tänkte?! Samtidigt håller jag på med mina produkter, kunder, blogg och samarbeten. Det är inte synd om mig utan jag klarar inte av det, shit alltså.

Men jag är hemkommen efter en dag med produktmöte, sista check på våra vigselringar och nu ikväll åker vi till Skåne för att A’s bror ska gifta sig. Lite sjukt att både gifter sig samma år och samma månad, haha. Det ska bli riktigt roligt och dom kommer vara helt strålande fina.

Jag ska ha en helt magisk klänning från Valerie, testade den igår och shit – längtar tills jag får ta på mig den imorgon ❤️

Jag ville verkligen ha dessa röda skor från Rizzo som jag aldrig använt, tror jag. Men Ariane, min stylist sa att den färgen kommer skära sig till klänningen. Dock älskar jag dom, fan också. Men jag har ett par liknade från Din Sko som är riktigt sköna, tror jag kör på dom. Jag har två andra blå alternativ som jag tar med mig också, får se vad jag väljer.

 

Jag testade en ny BUS igår, shit vilken bra. En vän till mig tipsade mig om denna och nu förstår jag varför. Jag tycker om BUS i sprayform, A får spraya mig i duschen – han börjar bli riktigt duktig. Den kostar 269 kr och finns HÄR (klick).

Det blev till och med bra mot händerna, ett riktigt bra tips ❤️

 Nu ska jag packa iordning allt och bege oss ut till Arlanda. Såhär ser det ut när jag ska ta med mina ”skönhets-grejer” för ett dygn – haha. Hörs imorgon vänner, PLUS så kommer det en ny vlogg snart ❤️

Kommentarer

  1. Helen

    Kanske jag som har ”dålig” smak men jag tycker inte att de vinröda skär sig, kollar man på catwalken i år dessutom så tycker blandas det hej vilt med färger, tyger och mönster, desto tokigare desto mer hyllat ;P
    Jag hade valt ett läppstift i samma nyans som skorna för att ”binda” ihop looken. Smaken är som baken 🙂 Ha en härlig helg nu!

  2. Nina

    Jag tror på de röda skorna, skitsnyggt med massa färg. Kör!
    BUSen var jag dock inte så imponerad av, ser lite väl orange ut på bilden. Hoppas det lägger sig till imorgon.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"